21. sep 2008 22:00
zelenjavna juha (rumen in zelen stročji fižol, korenček, bučka) z ribano kašo, svaljki s sladkorjem in marmelado
21. sep 2008 22:00
zelenjavna juha (rumen in zelen stročji fižol, korenček, bučka) z ribano kašo, svaljki s sladkorjem in marmelado
22. sep 2008 10:47
špinačna juha, skutini štruklji, solata
22. sep 2008 10:56
Včeraj cvetačna juha in na žar ponvi popečena polenta s svežimi zelišči in popečen paradižnik iz domačega balkona:) Danes bo korenčkovo-ingverjeva juha in šamrole za čez, kaj bo pa vmes pa še ne vem. Veri
22. sep 2008 11:41
Ogromna skleda solate z vrta. Radič in endivjo zabelim z avokadom in limoninim sokom. Za moj okus boljšega na svetu ni. Prijazen pozdrav! booris
23. sep 2008 13:18
prisiljeno zelje, polenta, kvašeni rogljički polnjeni z borovničevo marmelado lp dome
23. sep 2008 14:16
Danes korenčkovo ingverjeva juha in čokoladno-kavini vaflji s čokoladno kremo in malinovo marmelado. Veri
23. sep 2008 19:58
Zelenjavna juha/golaž. S krompirjem, strpčjim fižolom, grahom, korenjem, čebulo in česnom.
Sonja
24. sep 2008 20:20
špageti s tunino in radič s krompirjem Taaraa
28. sep 2008 18:10
Danes sem končno naredila recept, ki ga mam že dolgo ogledanega - če bi vedela, da je tako enostaven in hiter, bi ga že zdavnaj, hehe:) Testenine - školjke (tiste večje), polnjene z nadevom iz špinače in 3 sirov, s paradižnikovo omakco in gratinirane v pečici. Njami! Jutri bo pasulj, lubijeva želja:) Veri
28. sep 2008 21:39
Včeraj pizza iz domače krušne peči- Da se malo pohvalim, še ničesar nismo zažgali in ničear premalo spekli. Zaenkrat vse super. Danes je bila zelenjavna rižota na posteljici iz rukole z dimljenim sirom in za popravit krvno sliko še grmada z lešnikovim sladoledom in smetano. lpVesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Njoki s šampinjoni in modrim sirom