18. sep 2005 21:45
Jaz in moja družina uporabljamo izdelke L"Occitane. Ne glede na prodajalke, zasoljene cene, so pač vredni vsakega tolarja. Z možem oba uporabljava olje Imortelle za bolj napeto kožo, ker se obema pojavljajo gubice okrog oči. Saj ne, da bi jih morala odstranit, samo so še bolj vidne, ko se koža izsuši, recimo pozimi, ko je centralna kurjava... Da ne govorim, da sem bila na vse prejšnje kreme alergična. Da se nekaj let nisem upala ničesar novega preizkusit, tudi, če sem uporabila bio, naravne izdelke. L"Occitane pa ne izkorišča otrok kot delovne sile pri nabiranju zelišč, ne testira izdelke na živalih, uporabljajo čimbolj naravno bio embalažo, pazijo, da čimmanj onesnažujejo okolje s tovarnami... Seveda to pripomore k višjim cenam. Moja dojenčica je dobila temenice po navadnih otroških milih, sedaj jo umivam pol leta z L"Occitane milom in je super. Da ne govorim o njihovi lasno kozmetiki!!! Sem umetna blondinka. Se pravi, za nego las potrebujem kvalitetne izdelke, da so lasje še vedno sijoči, polni življenja, leska... Do sedaj mi je še najbolj uspelo z njihovim balzamom za lase. Mi je sestra letos kupila Tigi kolekcijo, pa se lahko samo skrije... Da ne bom samo hvalila, L"Occitanetuš geli pa res niso nič posebnega, se da dobiti za isto ceno kaj noro dišečega in res razkošnega...