30. avg 2005 15:08
MImogrede, ko smo že pri pisavah. A bi se dalo kako narediti, da bi se dala pisava tudi oblikovati? Sej ne drugega kot povdarjeno, ležeče, podčrtano in velikost pisave. Sonja
30. avg 2005 15:08
MImogrede, ko smo že pri pisavah. A bi se dalo kako narediti, da bi se dala pisava tudi oblikovati? Sej ne drugega kot povdarjeno, ležeče, podčrtano in velikost pisave. Sonja
30. avg 2005 15:47
Sonja! Poudarjeno, ležeče in podčrtano lahko narediš sama, uporabiti moraš sicer tri ukaze iz spletnega programiranja, a so preprosti. Na začetek in konec teksta, ki ga želiš oblikovati postaviš črko b (če želiš poudarjen tekst - BOLD), črko i (če želiš ležeči tekst ali ITALIC) oz. črko u (če želiš podčrtan tekst = UNDERLINE). Črko (biti mora mala tiskana) postaviš med trikoten oklepaj --> tak: <>, na konec dela teksta, ki ga želiš oblikovati, pa v oklepaj pred črko daš še poševnico --> to je ta znak /. Torej najprej <> in noter željeno črko, na koncu pa isti oklepajček (<>), ki pa mora imeti pred črko poševnico (/). Črka b = BOLD oz. poudarjeno Črka i = ITALIC ali poševno, ležeče Črka u = UNDERLINE ali podčrtano Žal vam jih ne morem cele napisat, ker pač trik deluje in bi namesto trikotnih oklepajčkov s črko not videli le tekst, ki bi bil poudarjen, podčrtan ali pa poševen... Za velikost pisave bo pa res treba prositi Jerneja, čeprav mu bo to verjetno vzelo kar nekaj časa ob vsem, kar že vpeljuje novega na Kulinariko. Upam, da sem pomagala... probajte, deluje. Le malo prakse in natančnosti je treba. Če pozabite končni znak, ne bo delovalo.... tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 30. avg 2005 15:52:32
30. avg 2005 17:08
Hvala za lep sprejem. Prav zanimio mi je v vaši družbi. Zvečer mi pride sodelovanje v teh forumih kot ena relaksacija pred spanjem. SONJA
30. avg 2005 18:26
Evo še mene na forumu po nekaj dneh. Končno prišla iz zdravilišča in miru je seveda konec. Zanimivo, tudi jaz nisem vedela, da vleike tiskane črke na forumih pomenijo, da na nekoga kričiš. Bom pazila, da mi kakšna na uide po nepotrebnem. Mi je pa zdravnik zabičal, da včasih moram kričati ali se vsaj zadreti na ves glas, ker me je prav zadrževanje jeze v sebi pripeljalo do cirkusa, ki sem ga doživela letos in mi je sfižil potovanje v Burmo (Myanmar), pa potem v PAriz, pa križarjenje po dalmatinskih otokih. Sem pač mirovala v Rogaški in si nabirala moči za nov začetek. No, pa številne prijazne besede in izrečene dobre želje deklet s foruma do tudi pomagale, da sem se še bolje počutila. Torej, če bo Mamamia kdaj kaj napisala z veliki črkami, pomeni to del terapije za ihranjanje zdravja, heheh.....Mamamia mamamia
30. avg 2005 19:00
mamamia dobrodošla nazaj, pa kar kriči, samo da boš zdrava in nam pomagala s svojimi odličnimi nasveti lp, Marija
30. avg 2005 19:00
Joj, sem tumasta. Sej to tudi sama znam (to z bold in podobnimi zadevami). :) Hvala tjas, da si me spomnil. :) Sonja
30. avg 2005 19:24
Sonja, me veseli, da sem pomagala. Upam, da sem še komu In bo odslej ta forum še malo bolj črtast, debel ali pa drugače poudarjen. Aja, mamamia, dobrodošla nazaj tudi od mene! Upam, da so te spravili v Rogaški spet v staro formo ali pa vsaj blizu te tjas
31. avg 2005 8:56
Mamamija, dobrodošla in vso srečo. Pozdravček!
31. avg 2005 11:42
Zdravo dekleta in hvala za besede dobrodošlice. Se že veselim, da s septembrom začnem s službo,upam, da ne bo problemov. Počutim se zelo dobro, Rogaška je bila res pika na i glede sprostotve, počitka in vsega, kar sem potrebovala. Tudi kuhali smo doma že nekaj, ampak jaz zase seveda nekaj drugega oziroma prirejeno glede na tisto, kar pač smem. Se že veselim redne komunikacije. Lep pozdrav vsem in na svodenje, Mamamia mamamia
31. avg 2005 12:09
Mamamia dobrodošla spet v svet kulinarike in forumov. Smo te kar pogrešali, čeprav si se občasno tudi javljala. Upam, da ti služba ne bo spet porušila zdravja. Ti jim kar kaj nazaj povej, če te bodo sekirali. Lp JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Jabolčne kremšnite