Pomivalni stroj

katica  

član od: 29.10.2002

sporočila: 57

tema odprta - 20. jul 2005 9:01 | ogledi: 11.408 | odgovori: 112

Lepo prosim, svetujte mi: kupujemo pomivalni stroj, v Merkurju nam je prodajalec svetoval Whirpoolovega, ki je baje zelo vredu. Ima kdo izkušnje z njihovimi aparati?

Najlepša hvala!

KATJA PRUNK

Dada  

član od: 13.10.2003

sporočila: 165

20. jul 2005 10:30

Jaz imam eno leto Candy.Je res enkraten.Velikokrat pomivam tudi na kratkem programu 29 minut.Ce vas zanima, lahko napisem tudi tip.Prej sem imela Gorenjevega-sicer malega, toda ta je proti prejsnjemu res veliko boljsi.

631141  

član od: 14.11.2003

sporočila: 612

20. jul 2005 12:53

Trenutno imam IBERNO, star 10 let pa dela BP. Za v novo kuhinjo smo pa kupil Gorenjevega, ki je bil v akciji, iz 152000 je bil znizan na 13690. Prodajalec mi ga je priporocal, saj je sestavljen v Boschu in se prodaja pod blagovno znamko Gorenje. Vsec mi je pa, da ima Gorenje sedaj na vse 5 let garancije, pa se slovenski je. Bomo videli kako se bo obnesel. Lep pozdrav, Klavdija

katica  

član od: 29.10.2002

sporočila: 57

20. jul 2005 13:30

Sem slišala, ja, da jih delajo v Boschu. Mi imamo doslej vse Gorenjevo, s sušilnim strojem, ki smo ga kupili nazadnje, pa je bilo vse narobe. Včeraj nam je rekel prodajalec, da so jih 2 leti nazaj, ko sem ga kupila, delali (ali sestavljali) v Španiji, pa ni bilo ravno najbolje. Prvič kupujemo pomivalni stroj in se ne znajdemo. Tale Whirpoolov ima tudi t.i. "šesti čut", ki zazna, koliko posode je notri in tudi kako umazana voda odteka - in izpira, dokler ni čisto. Prodajalec v Merkurju je rekel, da je dobil same dobre povratne informacije, da ga zelo hvalijo, tudi on ga je, zdaj pa ne vem, ali je to samo njegova "muha" ali je res tako dober. LP vsem! KATJA PRUNK Sporočilo je spremenil(a) katica dne 20. jul 2005 13:31:12

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

20. jul 2005 14:34

Doma pri mami imamo Gorenjevega, ki je crknil v trenutku, ko je pretekla garancija. In potem še nekajkrat. Drugače imamo pa Boschevega, brez pripomb. Loni Makaroni

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

20. jul 2005 14:36

No jaz imam Gorenjevega vgradnega, brez pripomb...res pa je da je bil med najdražjimi. ANJA

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

20. jul 2005 15:09

Bosch, Španija,... kaj je torej tu sploh še slovenskega? A ni potem isto, če kupim Indesit, Beko, Whirpool, LG, Matrix al kaj še drugega! Kar se pa tiče problemov, pri masovni produkciji je logično, da jih je v vsaki seriji ene toliko "sfaljenih". Znamke pa... v Etisu mi je majster opeval Bosch, v Merkurju Whirpool, itd. Iz tega bi človek lahko torej sklepal, da ima vsak svojega. Odvisno od tega, od katerega več dobijo, tega bodo hvalili. Iz prakse pa, mamin Gorenje je super in niti ni bil med najdražjimi. V službi imamo Electroluxa, ki ZAGOTOVO ni bil med dražjimi, ker pri nas se špara na veliko, pa je prav tako zelo uspešen pri svojem delu, tašča ima Candyja in tudi ona svojega hvali in opeva. Lep dan... Tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 20. jul 2005 15:10:35

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

20. jul 2005 20:22

Darja rada bi vedela kako umazano posodo pereš na kratkem programu ,jaz sem oprala samo enkrat ,je bila vsa posoda umazana lp geri

kolma  

član od: 6.11.2001

sporočila: 73

20. jul 2005 21:36

Pozdravljeni! S prve roke vam povem, da so proizvodi Gorenja kot so pralni stroji, sušilni, hladilniki in štedilniki komplet proizvod slovenskega znanja in rok. Vse ostalo, mali gospodinjski aparati, pomivalni stoji... so dokupni program in se vsaj zaenkrat ne delajo v Sloveniji. Pvem še to, da ne bi verjeli koliko aparatov na evropskem trgu je proizvedeno v Gorenju in se prodaja pod drugimi znamkami. Toliko, Kolma

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

21. jul 2005 7:16

Ja v bistvu je res, kupujmo slovensko. Dokler nas ne bodo popolnoma pokupili in podjarmili tujci, se verjetno še lahko zanesemo na domačo kvaliteto, ki roko na srce ni slaba. ANJA

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

21. jul 2005 23:50

Tudi jaz sem tako mislila, dokler nisem kupila digitalni vgradni pomivalni stroj od Gorenja. Mogoče imam samo jaz smolo ampak toliko živcev mi je že požrl, da ga res ne priporočam! 3x je bil na servisu, ko je bil še v garanciji, pozneje smo zamenjali programator in še nekaj delov pa še vedno občasno pokaže isto napako - E2. Iz ljubega miru zašteka, potem pa čez nekaj časa začne spet normalno delat. Zadnje čase je to kar pogosto tako, da še sama ne vem, če bi ga spoh še kaj popravljala. Vsekakor ga ne priporočam! stana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti