8. avg 2005 16:44
Ravno sem v Big bangui gledala pomivalne stroje, ko mi je moj stari Bauknecht crknil, pa so eni nazaj pripeljali Beko stroj. Gospod se je pridušal, da je sicer res bil cenejši od večine drugih, a da ni delal niti minute. Prodajalec mu je samo rekel, da za malo denarja ne more biti dobre muzike, in naj si za dobropis izbere katerega drugega, z doplačilom seveda. Rekl je tudi, da ni edini, ki ga je pripeljal nazaj. To seveda nič ne pomeni. Svak je kupil novega beemveja, pa je po poteku garancije vse začelo crkovati in je v dveh letih obnovil avto, naš avto iste znamke pa še devet let funkcionira brezhibno. Taščin pomivalni stroj Miele je bil več na servisih kot v kuhinji, pa je znamka ena najbolj cenejenih nasploh. Takole bi rekla - če imaš smolo, lahko tudi s priznano znamko kupiš mačka v žaklju, z mlao sreče pa ti tudi ne tako zveneča znamka stroja lahko še kako dobro služi.
Ne vem, z znamke Beko res niumam izkušen, vidim pa, da je tudi v tujih trgovinah vedno večja ponudba aparatov Beko. Torej ne mor ebiti slaba.
Mogoče se vam bo zdelo hecno, ampka jaz se za pomivalni stroj odločam glede na razpored košare za jedilni pribor in za krožnike, pa glede na možnost, da nastavke za krožnike lahko položiš vodoravno in dobiš več prostora za sklede in lonce.
Šele potem pogledam znamko in potem ceno, pa možnost nakupa na obroke.
Zdaj je na vrsti hladilnik in po trgovinmah že odpiram vrata teh naprav in gledam, kako so urejeni noter, ker imam neko svojo predstavo, kako morajo izgledati. Predvsem pa mora imeti moj novi hladilnik držala za steklenice, da so lahko v vodoravnem položaju.
Ima še kdo kake posebne "finte" pri nakupu bele tehnike? Mamamia
mamamia