Pomivalni stroj

McNena  

član od: 15.9.2005

sporočila: 166

14. dec 2005 16:05

Tudi jaz dam nekaj na Gorenje in lahko povem da so pralni stroj, štedilnik, hladilnik in televizor čisto o.k. Upam, da mi bodo še dolgo služili. Se strinjam z escadom glede slovenskih proizvodov. LP McNena

H&M  

član od: 4.9.2004

sporočila: 78

20. dec 2005 9:11

Tudi midva s fantom imava vse od Gorenja.. Steklokeramicna kuhalna plosca, pecica, pomivalni, hladilnik in TV (TV je star skor 4 leta in spila kot se spodobi).. Samo susilni stroj se manjka. Lep pozdrav, Heike

ZLATA  

član od: 31.3.2005

sporočila: 100

20. dec 2005 10:49

trenutno sem želo žalostna - pom. stroj od Gorenja mi je naredil poplavo v kuhinji. Mi priporočate kakšnega preizkušenega serviserja sem iz okolice Domžal. lp ZLATA

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

20. dec 2005 12:08

Lahko pokličrš kar na glavni Gorenje servis v Črnučah... 530 73 33. Lp, tjas

ZLATA  

član od: 31.3.2005

sporočila: 100

20. dec 2005 14:05

tjas, hvala. Bom probala še s kakšnim privatnikom, ker Gorenje servis pride šele drugi teden in še to do novega leta samo dopoldan. ZLATA

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

8. jan 2006 15:37

Sama imam Whirlpoolovega 550 tamalega, ker za večjega nimam prostora. Z njim sem zelo zadovolna,saj mi je najbolj pomembno, da mi kvalitetno umije.pomembno pa mi je tudi, da ni glasen,saj stanujem v bloku in ga večkrat vklučim zelo pozno zvečer.Vključim ga na 15 min. ali na 30 min.pranje,to je zelo na hitro in mi zelo dobro opere.

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

8. jan 2006 16:43

Zaklina .ali ti posuši tudi ,jaz imam hitro pranje na 30 min in samo enkrat sem oprala ,je bila vsa posoda umazana.Imam Candy in mi lepo opere ,samo na hitro ,ne lp goga

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

8. jan 2006 21:05

Pri nas imamo elektroluxov pom. stroj že 4 leta in sem z nijm zelo zadovoljna, saj dela BP, poleg tega uporabljam v glavnem samo pol-urni program, saj se čez teden v glavnem prehranjujemo zunaj (šola, vrtec, služba) in takrat v glavnem umažemo samo krožnike, kozarce in pribor...vse to malo splahnem, saj drugače kaj kmalu začne smrdeti, in dam v stroj, ki ga uporabim le 1x med tednom in opere vedno zadovoljivo...tako prihranim pri energiji in času. Lp, Katjuška

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

8. jan 2006 21:40

Blagor vam, ko lahko tako poredko perete na stroj. Nam morda en dan v tednu ne "leti" ta stroj, čez vikend pa običajno "leti" kar dvakrat...S tem, da piskre pomivam na roko, tiste večje seveda, manjše kozice pa dam seveda v stroj. Pri nas se nabirajo kozarci in krožniki, pa jedilni pribor in sklede...bah....Pri nas je pomembna vzdržljivost stroja...Ko se spomnim, kak lepo je stari Bauknecht delal celih dvajset let, s tem, da je počival samo med našim dopustom...No, tudi novi whirlpool mi zaenkrat dobro služi, pere tiho in temeljito, traja pa kakšno ur in pol na najhitrejšem programu. pa se ne obremenjujem s tem, saj ga večinoma vključim ponoči in zjutraj le izklopim...Mamamia mamamia

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

9. jan 2006 12:07

Mamamia, saj je pomivalec med vikendom tudi pri nas bolj v pogonu, le med tednom nam ga ne uspe napolniti več kot 1-2x...res pa je, da večje kozice skoraj vedno umijem na roke (razen pri koncu polnjenja stroja, da mi napolni prostor), saj enostavno zapolnijo preveč prostora, razen tega pa z njimi ni preveč dela, če jih operem na roke...poleg tega pa jaz v glavnem uporabljam teflonske posode, ki pa jih po izkušnjah pomivalec preveč izsuši. Meni osebno je najbolj zoprno umivati ravno pribor in kozarce, ki jih sedaj prav fino hitro zložim v pomivalec in stvar je rešena. Lp, Katjuška

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti