1. dec 2005 11:21
20 let mi je Baucnehtov pomivalni stroj delal kot urca, potem je izdihnil. Zdaj imam Whirlpoolovega, so me podučili, da je to nekdanji Baucneht v sodelovanju z ne vem kom še. In sem ponovno zadovoljna - tih, da ga komaj slišim, pa tudi pere super.
Sama izbiram aparate tako, da upoštevam tisto, kar vem da potrebujem. Ne potrebujem stroja s 15 različnimi programi, če pa uporabljam samo tri, ali s 125 funkcijami, za katere vem, da jih ne potrebujem - malo karikiram, ampak tako nekako se ravnam. In pri nakupu še nisem zgrešila, pa sem v minulih 20 letih zamenjala tako rekoč vse gospodinjske aparate, nekatere tudi po tri krat.
Pri hladilnikih in štedilnik ostajam zvesta Gorenju, enako pri pralnem stroju. Niso me še razočarali, zato bom tudi v prihodnje ostala zvesta tej znamki, sploh ker drug del gospodinjstev v hiši, ki ima nekatere druge znamke (Miele, Candy, Samsung) benti zaradi pogostih okvar. Pač smola, kar ne pomeni, da znamka ni v redu. Ampak kot povsod drugod smo podložni predvsem lastnim izkušnjam in izkušnjam tistih, ki jih poznamo.
Pri pomivalnem stroju pa je meni najbolj pomemben razpored posod za jedilni pribor in razporeditev za krožnike, pa zgornja košara. Zakaj, nimam pojma, tako pač je. In ko kupujem pomivlani stroj vedno najprej pogledam v notranjost, šele potem sledi pregled ostalega. Cena je vedno proti koncu, pri takih nakupih se mi zdi, da nismo dovolj bogati, da bi poceni kupovali. Mamamia
mamamia