17. avg 2005 13:14
Hy!
Marjetka cvetka, želim ti. da bi tudi ti prišla na dvomestno številko. Ko sem jo jaz dosegla pred kakšnimi 5-6 leti sem bila vsa euforična, počutila sem se super.
Marjanca45, tudi jaz sem imela operacijo aprila, imela sem hernijo discus. Tudi jaz telovadim dvakrat dnevno, zjutraj da se spravim v pogon, zvečer pa malo več, bolj za jačenje mišic. Moj ortoped je zadovoljen z okrevanjem, vendar jaz nisem najbolj. Bolečino so še vedno (sicer ne iste kot prej). Pričakovala sem da bo vse šlo hitreje, on pa pravi da lahko traja okrevanje tudi eno leto. Živc v nogi, ki je bil najbolj prizadet pa vprašanje če se bo v celoti pozdravil. To je pa to, ker so kar čakali z operacijo (so rekli da sem premlada). Bo že, kakšen dan je slabše, pa sem takrat bolj pesimistična in "tečna". Zato se tudi matram dol dat še kakšno kilo.
Katalonija28, vse čestitke za -22kg.
Helena45, ne obupaj, tudi meni je vedno najtežje drugi teden. Ko pa to premagaš je pa malo lažje. Pridejo še krize vendar ne tako močne. Berem, da nas je kar nekaj na Š dnevu.
Jaz grem delat zelenjavno rižoto. Malo bučk, pa paradižnika, papriko...in riž. Nekaj za kosilo, polovično pa za večerjo. Zraven pa paradižnik v solati.
Papilon, tudi 8 kg je super. Ne vem sicer kakšna je tvoja teža, ampak se mi zdi da takrat ko sem imela veliko preveč kg, sem jih hitreje zgubljala in več, zdaj ko pa mi je ostalo še največ 15 za zgubit, pa ne grejo nikamor. Zato ne obupuj, mogoče še izgubiš kakšno po končani dieti.
LP
luthien