17. avg 2005 7:39
Ribica, imaš pa pravo džunglo na balkonu ! Tudi jaz sem nora na rože in ubogi moji sosedje, ko grem na dopust, ko morajo vse to zalivati. Ampak na tej sliki si zelo drugačna, kot se te spomnim izpod Pohorja. marjanca45
17. avg 2005 7:39
Ribica, imaš pa pravo džunglo na balkonu ! Tudi jaz sem nora na rože in ubogi moji sosedje, ko grem na dopust, ko morajo vse to zalivati. Ampak na tej sliki si zelo drugačna, kot se te spomnim izpod Pohorja. marjanca45
17. avg 2005 8:10
dobro jutro...prišla iz dopusta... en teden Cresa ni naredil nobene škode pri mojem hujšanju. Priznam sicer, da se nisem točno držala navodil. Zjutraj sem jedla kruh, namaze, privoščila sem si tudi prošek in sladoled. Zadnji dan pa kar paniran sir in ocvrt krompir. Tako, da diete nisem speljala do konca. Ampak nisem imela niti kilograma več. Mogoče je bilo koristno, da je bilo do plaže 232 stopnic. Danes sem se tehtala in sem na -22 kg. Sicer se bo to v toku dneva za kakšno kilco spremenilo ampak to je to... dekleta želim vam lep dan..... katalonija28
17. avg 2005 8:20
Bravo, Katalonija28 za teh -22 kg ! Tistih 232 stopnic je po moje definitivno vsaj malo pomagalo k ohranitvi tvojih shujšanih kil ! Uživaj v novi podobi, kar pomeni tudi kakšno novo oblačilo. Punce, me bi morale imeti kak popust pri kupovanju oblačil, saj smo si jih krvavo zaslužile !!!!! marjanca45
17. avg 2005 8:26
HA,HA, HA MARJANA, še dva smeškota ti pošljem za lep dan naj bo tri, da ti bo resnično lep dan. Veš, če moraš,moraš!""?? Popoldan grem v službo, pa NASVIDENJE JUTRI!!!!!!!! Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 17. avg 2005 08:29:08 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 17. avg 2005 09:26:41
17. avg 2005 9:09
Hojla forumašice! Saj vas redno berem, ampak za pisanje mi ne ostane dosti časa. Se bom popravila. Tudi jaz moram viset na tem forumu, da lažje vzdržujem moje kile. So pa nekatere prave frajerke, koliko so shujšale. Čestitam!!!!!!!!!! Helena, ti si tudi en jutranji tip. Tudi jaz ne morem zjutraj spat. Potem pa pripravim kosilo, kaj spečem za mladino, potem pa hitro v službo, da se ne pregrešim ob sladkarijah, ker so še prevroče, pa bi si kaj opekla. Dopoldne pa tako to ponikne v trebuščkih mojih otrok. Zvečer me pa zmanka takoj, da telo samo nasluti malo horizontale. Marjanca, ti si pa tudi pridna še vedno s svojo telovadbo. Čestitke. Berem, da je s sinom sedaj bolje. Še jaz sem vesela. Marjetka cvetka. Kdaj začnemo drugi krog? Mislim, da bova rabili vzpodbudo ena od druge. Jaz sem se že sprijaznila, da bo treba več krogov, da sklatim svoje kile, ki sem jih pridobivala več let. Si bom morala tudi jaz napisat imena vseh, da vam lahko osebno čestitam za vaše uspehe pri hujšanju. Zaenkrat vsem, ki vam uspeva, SUPER STE!!!!!! Vreme pa je za vola ubit. Spet pada. Podobno je vremenu tik pred zimo. Samo še sneg manjka. Sicer pa, naj ne kličem vraga, če mi nič noče. Punce, imejte se lepo in pazite nase, pa na teplem bodite. Gobica
17. avg 2005 9:40
Lisička, ne se hecat s snegom ! Moram kupiti 4 zimske gume, pa še ni denarja, ker sem ga porabila za dopust - ha,ha,ha. Na Kredarici je zapadlo 4 cm beline !!! Pa če to ni za znoret ! In jaz bi to soboto tako rada šla na Ribniško kočo. Čuj, pa tista tvoja, da te zvečer zmanjka takoj, ko telo nasluti malo horizontale - odlično. Jo bom kdaj uporabila, ampak bom povedala, da je to tvoje. Če bi mene pobralo za 20 kil , kot je nekatere, bi pa po moje res izgledala kot galapaška želva, od jošk pa ne bi bilo sledu. marjanca45
17. avg 2005 9:52
Hojla! Oj,jaz sem pa danes spala do devetih,pol sem bila pa čist zmedena,ker še med dopustom nisem nikoli tako dolgo potegnila. Lisička-gobica(v ponedeljek sem jedla juho z lisičkami,pa sem se spomnila nate),novi krog praviš! Seveda premišljujem o novem krogu,ampak zaenkrat še nimam prave volje,zato letos novega kroga verjetno še ne bo,imam ga v mislih tam po novem letu,do takrat pa vzdrževanje teže in ločevanje po obrokih. Ko sem se zbudila,je pri nas sijalo sončece,zdaj so se pa že začeli nabirat eni oblaki,pa veter piha! Papilon,če ti sladke večerje delajo probleme,potem si pomagaj drugače,pojdi v slaščičarno na eno tortico,lahko pa ješ za večerjo recimo tudi zelenjavni sendvič. Men sladkarije ne delajo problemov,ker jih nisem nikoli preveč oboževala,jaz sem bila bolj salama-njama! Ja,Tuna,zelo veliko željo imam shujšat,resnično zeeeelo,zeeelo veliko,žal je volje malo manj,ampak z vašo pomočjo resnično gre! Tako,grem mal po bajti pobrkljat,pa si kaj za pod zob pripravit! Ribica,sem vidla tvojo slikco,super si,jo moram pokazat hčerki,da vidim če se te še spomni! Mejte se lepo,Marjanca,ti pa uživaj ob sadju! Marjetka cvetka
17. avg 2005 10:02
Pozdravljene! Ste me kar spravile v dobro voljo, ko sem prebrala vse te tri strani, ki ste jih napisale od včeraj na danes. Tudi meni je šlo v prvem tednu dol le dobra 2 kg.... drugi teden pa me tudi lakota bolj daje kot prvi. Sigurno tudi za to, ker je res zelo hladno in potem telo odreagira z željo po več kalorijah. No danes imamo proteinski dan....zato ne bo težko.... oslič in zelenjavna omaka ter malo solate.... pa vem da ne bom lačna. TUdi jaz sem se navadila na sadne dopoldneve in se res dobro počutim. Ker jemo kosilo pozno..... pojem med eno in drugo uro jogurt in banano..... tako da potem zdržim do 5 h. Marjanca ne boj se snega... običajno je po takšnem avgustu lepa jesen.... po moje bomo kratke rokave nosile septembra. Danes sem oblekla prvič jesenski kostim... .... v poletnih me res že preveč zebe. Imam pisarno na podstrešju in tako dežuje... da imam občutek, da bo pravkar začelo padati v pisarno.... ojej.. Kljub temu imejte se lepo! Maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 17. avg 2005 11:58:35
17. avg 2005 11:50
lep dan vsem,čeprav sem že sita tega mraza tudi nobenega tapravega elana nimam zato je kriza pri hrani,kar lačna sem in se komaj zadržujem da ne bi kaj konkretnega pojedla.Danes imam Š in si bom pripravila krompir,bučke,paradižnik in baziliko nato bom v pečici malo popekla in z velikim veseljem pojedla. Kako kaj ve preživljate današnji dan. Hitro se moram spraviti k kakšnemu delu da me lakota mine. lp kristina
17. avg 2005 11:59
Kristina, bučke in paradižnik za baziliko sem si pripravila zadnjič s testeninami.... super je takšna omaka, sveže in prijetno diši. Dober tek! MašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Palačinke z gobami in ajdovo kašo