18. okt 2005 20:55
Joj, rožice, danes pa ste me nasmejale. Že dolgo nismo imele tako "močnega" čveka kot danes. Vam povem, da se vsem vašim taščam, bivšim in aktualnim, pa tudi moji ( saj ne vem kaj mi je - pokojna, po pokojnem možu ? - ampak je še zelo hudobno živa ) kolcalo do onemoglosti. In naj se jim kolca vsak dan, da bodo vedele, kako so zlobne. Samo ne vem, če 1. mesto ne drži moja. Nikoli v življenju nisem sovražila nikogar, njo pa sovražim z zadnjim vlakencem mojega telesa. Ne vem, kako je mogoče, da je nekdo lahko tako zloben in nekomu naredi toliko hudega v življenju. Živi obup, ko se spomnim na to, zato se zelo trudim, da čim manj mislim nanjo, ker mi pobere ogromno energije, to pa rabim za vse kaj drugega, kot za ukvarjanje z njo. Prenehali sva se videvati in govoriti kakšen mesec po moževi smrti.
Pa dovolj o tem. K vragu ....
Rožica, saj grem zelo redko v Avstrijo nakupovati. Običajno je to en nakupovalni center pri Gradcu, mislim da je Siersberg ( mislim, da ga nisem prav napisala, ampak je nekaj podobnega). Tam je malo morje trgovin in v glavnem najdem, kar iščem, razen bordo rdečih čevljev z nizko peto, ki jih neuspešno iščem že leto in pol. Upam, da jih do penzije najdem.
Lanes, pa kje najdeš datume takih predavanj. Meni vedno vse pobegne, res pa je, da je včasih dobro še kaj z druge strani slišati in ko človek dobi potrditev, da dela prav, je še toliko bolj vesel.
Bonaca, kaj je vsa moka, ki jo uporabiš, polnozrnata ? Kako pa razvlečeš testo na tanko ? Si pa pridna, da tako skrbiš za svoja suhca. Ko je veter jih pa obtežiš s kamni, kaj, da ti jih ne odnese ?!
Meni poleg kil vaga še karakter, tako, da ni panike, da bi me odnesel najhujši vihar.
Sem tako lačna danes, da se mi kar bliska. Pojedla sem menda 8 jabolk, pa dobro pest zrnja, pa 3 paradižnike in eno papriko, samo rahlo posoljeno.Pa še kar nimam dovolj, zato se bom varno spravila v posteljo, stran od hrane.
Lahko noč vsem, lepe sanej in hvala za krasen klepet, ki mi je zelo polepšal dan !!!!
marjanca45