Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. okt 2005 18:59

Hojla! Nisem se imela časa prej oglasit. Marjanca,končno,da boš tudi med vikendi z nami. Tud jaz sem ga tale vikend mal sračkala.Prvi vikend v tem krogu,da sem ga zares polomila. V soboto sem bila sadna,vendar sem ga zaokrožila z nakaj kosi štrudla(če se mi je pa tako sladko smejal). V nedeljo sem hotela bit pridna in sem tudi bila.Z mamo sva šli na sprehod po gozdu,pa zagledam lisičko,pa še eno in eno in potem me je mama komaj ven iz gozda spravla. Potem sem bila pa tako lačna,da sem pri mami pojedla tri ocvrte flancate,čeprav me je doma čakala piščančja solata. Rožica,drugače mi drugi krog kar uspeva,tri kile sem do zdaj izgubila. Tejčica,mi držimo pesti zate,da bi ti končno uspelo. Goga,tudi mi smo nabavli dve živalci in sicer dve zlati ribici.Druge živalce nimamo,razen psa,ta je pa v rejništvu. Ups,je že vrsta pred računalnikom! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

17. okt 2005 19:17

Zdravo punce!! Kaj ste vse danes jedle,tega jaz ne morem brati, ker imam polna usta slin.Trenutno imam mal krize. Danes imam sama jabolka v želodcu.Za otroke sem spekla pico in še tiramiso.Jaz pa na sadju!!Kriza....!! Marjanca, zate držim pesti, da bo vse vredu potekalo!! Čao,čao!! Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 18. okt 2005 05:06:43

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

17. okt 2005 21:30

Pozdravček vsem skupaj!!! Javljam se vam po dolgem času.... minilo je že skora dva meseca. Bila sem pridna in vas redno brala (že to mi je bilo dovolj za motivacijo), vendar ker ste vse oz. vsi tako pridni, mi ponavadi zmanjka časa, da bi še sama dodala besedo ali dve. No, da še jst povem svoje. Danes je moj 58. dan, kar pomeni, da bi naj danes imela vodni dan, ki pa je spaval po vodi. Imam tako slabo vest.... Do tretje ure je še nekako šlo, potem pa ena jabolka, pa druga, pa sem šla ven in se vrnila še bolj lačna, tako da sem si naredila skledo solate in kos kruha. In to, da sem jedla kruh, je presenetilo vse. Kruha nisem jedla že..... zelo dolgo, enostavno pozabim nanj. Danes pa... šmrc... Kaj naj naredi? Naj jutri nadaljujem normalno naprej z beljakovinskim in potem ponovim še enkrat vodni dan na sadni dan? Glede statistike... ko sem se na zadnje tehtala (to je bilo približno teden dni nazaj) sem imela -10 kg. Mislim, da je to kar dovolj, kljub temu, da se tu in tam pojavi kakšen greh (mal v količinah, mal v kombinaciji). Moram pa vas vse lepo pohvaliti, da ste pridne, vztrajne in pogumne!!! Le tako naprej. In ste v moralno podporo tudi vsem tistim, ki se ne javljamo pogosto a vas vseeno beremo. Pozdravček!! sharon

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

17. okt 2005 22:42

ČER! Kako ste mi? Jaz sem super, danes sem prav ponosna nase, že cel dan sem na vodi od jutra in vodo bom imela lepo do jutri 14.15, ko se konča polna luna. Nase pa sem ponosna zato, ker že od petka telovadim se gibljem, delam trebušnjake na tisti napravi, bila sem na Boču, to je hrib blizu mene; sva šli z mamo in je bila ful za mano- pol pa je za mano kričala, da naj grem bolj počasi, samo sem jo pol počakala vsake toliko časa. Ne vem kaj mi je, včeraj sem bila na sadju, danes pa sem na vodi pa imam energije toliko, da ne vem kaj naj z njo. Zgleda, da je to od športa. Jutri pa začnem še teči, res komaj čakam, da si telo oblikujem, upam, da mi bo uspelo. Še nekaj me zanima, a katera od vas po končani 3md pije čaj z medom? Jaz se mu namreč ne morem upreti, zredim pa se tudi ne po njemu. Lahko noč! saby

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

17. okt 2005 23:00

Hojla Saby, bravo punca. Si že not padla, ko imaš toliko energije pa na dieti, ampak na posebi dieti, ki ni kar tako. PO njej imaš več energije. Tudi jaz sem to ugotovila. Super si. Res si lahko ponosna nase. Jaz sem komaj zdržala drugi vodni dan, kaj šele, da bi šla v hribe. Bom videla kako bo zadnji. Jaz dieto končujem. V času diete pa vedno pijem čaj (zeleni, ali metin) z medom, pa si s tem ne belim glave. Mogoče ni v redu, pa kaj. Sharon, odmisli kruh in solato, pojdi normalno naprej in ne vrzi puško v koruzo. Kar nadaljuj z beljakovinskim dnevom. Tudi jaz imam jutri beljakovinski dan. Kar pridruži se mi. Pozdravljene nove deklice in dobrodošle med nami. Me veseli, da smo vam v vzpodbudo in nas rade berete. Zdaj pa smo še toliko bolj vesele, ker ste se nam še pri pisanju pridružile. Čestitam za oklestene kilograme. Bravo. Mogoče se bom tudi sama lotila 2. kroga, če mi kg ne bodo šli do.... Mislim, da bodo kar obstali. Ampak čez dva tedna moram končat. Končujem tudi s pisanjem in odhajam v posteljo. Lepe sanje vsem, ki ste še za računalnikom, dobro jutro vsem jutranjim (Helena, Dušanka, Marjanca, Tuna) in lep dan čisto vsem, ki nam pišete ali nas samo berete. Nočko LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 17. okt 2005 23:04:42

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

18. okt 2005 4:42

Dobro jutro punce in fanta!! Scharon lepo pozdravljena med nami!!Če nas bereš in spremljaš tako vidiš, kako nas včasih motivacija zapusti.Kaj češ, saj si samo človek, ko padeš se zopet dvigneš.Pride kakšen dan, ko telo hoče svoje in se ne moremo upreti.Lepo nadaljuj,počasi se bo že navadilo telo na drugačno prehranjevanje. Samo to traja!!To je moje mišlenje.Če ga lomim,telo vzame oblast,zaključek pa je tako znan. Delajo se zaloge za hude čase. Saby, super. da imaš toliko energije.Stekom kar začni lepo po pameti.Mene tek zelo napolni s pozitivno energijo.Tečem že od nedelje redno.Ni veliko, nekaj je pa le , da se človek boljše počuti. Danes sem mal zmatrana, pa nič hudega.Teža je mal problem pri teku pri meni.Bojim se poškodb,ker zelo hitro lahko delaš kaj narobe. Včeraj sem bila pridna.Zvečer je bila lakota, sem pojedla eno jabolko.Pa je bilo dovolj za potešitev.Drugače, ko sem šla spat sem čutila lakoto.Pa nič hudega, rezerve je dovolj.Moje telo kar špara, sploh se ne priklopi na rezerve!! Lepo preživite dan, naj bo čimbolj športno!! by,by helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. okt 2005 6:20

Dobro jutro, rožice ! Samo da je ponedeljek mimo, pa je zame že pol tedna okoli. Tisto zelje včeraj mi nekako ni šlo dol, tako, da se nisem nič kaj najedla. Pa ni bilo krize. Sem še dve jabolki dala v sebe in postelja. Danes sem sadna. Upam, da se bo moja prebava malo zbudila. Imam gužvo in grem delat ! Ja Tejčica, nič ni tako zelo narobe s hrbtenico. Grem na eno ginekološko operacijo, za katero pa obljubljajo, da ni huda. Upam, da bo naslednji teden že za mano. Saj veš tisto - nisem zdrava, če nisem bolana - ha,ha,ha. Že dolgo nisem bila v narkozi ( leto in pol), pa tako pogrešam bolnico ...- ha,ha,ha. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

18. okt 2005 6:51

Dobro jutro čveke! No Helena pa sva preživeli, tudi jaz sem včeraj brez grehov " vsaj enkrat " preživela sadni dan. Vidim, da te tiramisu ni premamil, jaz sem si že zdavnaj obljubila, da ne bom pekla sladkarij doma, pa sem v nedeljo naredila skutino pecivo in sem ga tudi pol pleha pojedla. Tako zdaj pa res nič več ne pečem. Bom rajši taščo angažirala za peko. V fitnes seveda spet nisem šla, sem pa enkrat celo pomislila, da bi malo trenirala na steperju, a tako kot so misli prišle, tako hitro so tudi odšle. In tako sem samo ležala na sedežni. LENOBA!!!!!! Danes sem po pol leta oblekla zimske hlače, ki sem jih nosila prejšno jesen in mi kar visijo z riti, zdaj sploh ne vem več ali sem vesela, ker sem shujšala ali sem že besna, ker mi resnično ni nič več prav. Saby čestitam za tvojo voljo in energijo, bi bilo fino, če bi mi jo telepatsko pol prenesla. Jo zelo potrebujem. No pa dokler se od lenobe ne redim je pa tudi vredu, a ne. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. okt 2005 7:05

Tuna, bodi vesela, če ti hlače visijo z riti. Boljše hlače, kot pa špeh in celulit !!! Kako sem se nasmejala ob tvojem opisovanju peke skutinega peciva in njegovem koncu ( pol pleha v tebi), pa ta večna dilema - migati ali ne ! Si res ta prava ! Si mi vsaj malo trebušne in obrazne mišice razmigala ! Veš, vam, ki ste še dovolj mlade, vam presnova na srečo dela še malo drugače, kot nam, ki že veselo šibamo proti 50 - im, tako, da se nekaj let še lahko kdaj izognete znojenju, pa se ne bo kaj dosti poznalo. Ampka rožice, prihajate za nami ----- ha, ha,ha. V glavnem Tuna, ta glavna si !!!!! marjanca45

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

18. okt 2005 8:05

Dobro jutro, hvala vsem za nasvete. Moja luna šiba 100 na uro, rezultat danes zjutraj 1,5 kg manj kot včeraj zjutraj. Samo do 14.15. moram še izdržati, potem pa sadje. Nekaj moram pripomniti na vaše komentarje o telesni aktivnosti. Vsaka sama sicer najbolje ve zase, jaz pa sem pogruntala moje telo in psiho in ugotovila: če sem tudi telesno aktivna, potem mi je tudi dieto lažje izvajati. Tako, da zdaj kombiniram in skoraj vsak dan nekaj počnem. Včeraj sem bila na vodi in sem šla najprej v fitnes za 1,5 ure, potem smo imele predavanje in še jogo. Tako sem se izognila kuhinji. Seveda je vse skupaj možno le ob predpostavki, da te družina podpira. Jaz imam že velika otroka in mi je vsekakor lažje kot drugim z malimi otroki. Zato si lahko vzamem več časa zase kot recimo pred 10 leti in čeprav sem tudi jaz že čez 40 sem lahko zelo telesno aktivna, kljub svojim kilam. Res pa je, da mi je trener v fitnesu odsvetoval tek (tudi na stezi v fitnesu), ker je pri večji teži škodljiv za sklepe - kolena, gležnje. Bolj je priporočljiva hitra hoja. Sem si pač izbrala takšno telovadbo, ki je primerna mojim kilam. Tudi plavanje je zelo fajn, sicer shujšaš ne, ampak si okrepiš največ mišic. Lanes jaz hodim na jogo v Tris fitnes v Žalcu, kjer imamo tudi vse druge vrste telovadb - aerobiko, pilates, vaje za hrbtenico, TNZ... Danes sem vam pa naložila, kajne? Lepo se imejte, uživajte lep (in mrzel) dan, rade se imejte in zdrave bodite. SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti