15. okt 2005 3:53
Dobro jutro moje tolažnice!! Ne se sekirat, ne se sekirat si ponavljam, pa kaj, če ne moreš iz svoje kože.Preveč si včasih občutljiv in si bolj ranljiv. Zgleda, da mora biti tako.Verjetno se zaradi takih pretresov ti preoblikuješ v boljšega človeka, kot so drugi.Imate še kako prav,da svojo slabo voljo prenesejo na tebe in jim je tudi uspelo.Nič hudega, se bom že pobrala pač traja en določen čas!!Na napakah se učiš pravijo.Sami tudi delajo napake, če jo pa ti, se te pa privoščijo in uživajo!! Dekleta res sem vam hvaležna, da ste si vzele čas in mi pomagale z tolažilnimi besedami. Kolikokrat sem vas prebrala!! Včeraj sem peljala hčerko v glasbeno in sta starejša sinova šla zraven. Potem sem morala pod nujno si kupiti kavbojke,pulover in čevlje.Tako sem bila cela nova.Kavbojke si nisem kupila že dooolgo.Sem mislila,da ne obstajajo številke zame.Mal sem godernjala,pa niso popustili. Kako te znajo otroci tudi razvedrit, ko si na tleh in ti pomagat.Verjetno si še dolgo ne bi kupila nič.Človek se mal zapusti!!Pa tudi vse daš za otroke. Kako sem se razgovorila!! Še enkrat vam najlepša hvala. Marjanci,Tuni,Bonaci,lanes,Marjetki Cvetki in Claudiji12. Želim vam lep vikend in uživajmo življenje vsako sekundo. Marjetka Cvetka tudi jaz jo poznam!!ha,ha,ha!! Čao,čao!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 15. okt 2005 03:55:26