Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. okt 2005 13:54

Helena pa se splača zaradi službe in zlobnih ljudi zanemariti vse kar si naredila do sedaj. Bolje da naklofaš na računalnik tvoje težave, ali greš v gozd in se zdereš, ali letiš 6x okoli hiše, samo jest ne, ker tako ne boš nič manj jezna samo še bolj te bo jezilo, da si se spet pregrešila. Saj jutri bo že bolje. Lp tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. okt 2005 13:58

Živio! Encijan tudi meni ne Monti marsikaj razjasnil, ga definitivno priporočam tudi ostalim, da ga vsaj preberejo. Sama imam orbitrek. Meni je bolje, ker dela več mišic, ker pri kolesu sediš ravno na tisti, ki nam ženskam povzroča največ težav, skrbi... Jaz pa bi vsekakor rada malo manjšo R**!!! Je pa dober tudi za roke in prsne mišice, če se le potrudiš in ob vadbi uporabljaš tudi te mišice. Mene 18. nov. Zagotovo ne bo ( beri izpitno obdobje), Tudi 28. nov. je že rezerviran na mojem razporedu. Kaj morem, najprej obveznosti potem zabava. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. okt 2005 14:04

Helena, tisti, ki so te spravili ob živce, bi bili veseli, da jim je ratalo, zato jih pošlji nekam v tri krasne ! Saj vem, da je težko, vendar bo stvar že čez nekaj ur drugačna - saj veš tisto, o vroči župci... Je pa res, kar pravi Tuna, da, če ga boš zelo biksala, boš še bolj jezna, pa ne samo na druge, še na sebe in še slabše ti bo. Pojdi tekat in spravi to jezo ven. Boš videla, da ti bo pomagalo ! Držim pesti !!! Saj veš, da si borec !!!!! Niti slučajno pa ti nihče ne bo zameril, če ti ni za pisati in si slabe volje. Imaš vso pravico, da ti kdaj pa kdaj tudi vse dol pade. marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

14. okt 2005 14:12

Jaz sem tudi zraven 18, kjerkoli ali v kitajski ali pri Štormanu... Helena, punca, ne se pustit. Pomisli na to kako je fino, ko se punce dobimo na kafetku, kako bo fino, ko ga bomo 18. sračkale, kako bo fino, ko boš prišla domov in videla tvoje otročke, jih objela... Pusti hudobe na miru. Saj veš tistega, za vsako rit se enkrat najde kahla. bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

14. okt 2005 14:51

Helena ne se sekirat zaradi službenega sranja..boš videla, da se bo vse uredilo. Imam tudi jaz tako službo, da imam večkrat kako sranje in gužvo, ponavadi ne po svoji krivdi, ampak na koncu se vse uredi. Samo ne preveč grešit, ker veš, da to ne pomaga...ti kar pogumno naprej! Encijan tudi jaz sem imela tezave zaradi večerje, pa sem se odločila, da v službi pojem vedno manj..recimo solato s piščanvem, pa na š dan solato s fižolom, na oh dan solato s testeninami in zelenjavo, na s dan solato...potem pa okoli 6 zvečer normalno jem recimo na B dan meso, na Š dan prebranac, rižoto.., na oh sladico, na S dan pa kakšno zelenjavno juho, res je, da je ponavadi večerja malo večja kot kosilo, ampak kg grejo vseeno dol. Sem se že kar navadila na ta obrnjen sistem. Glede srečanja meni datum odgovarja, pa tud do Celja mi ni problem priti, ker imam prenočišče zagotovljeno v Velenju. claudia12

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

14. okt 2005 20:04

Punce zdravo, berem vaše dogovore o srečanju pri kitajcih v Celju. Iz precej zanesljivih virov sem slišala da so Kitajski dvor na Teharski v CE že zaprli, odšli so tudi iz Minga v poslopju razvojnega centra. Verjetno dela le še na Hudinji Dva zmaja, pa še ta se seli bliže centra mesta. Tam je bila hrana zelo dobra. Sicer je pa tudi Štorman zelo dobra izbira. Sicer pa - je to srečanje odprtega tipa ? Kako se vam pa sliši Restavracija Urška v Vojniku ? lp Robida

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

14. okt 2005 20:52

Hojla dekleta in fanta. kar malo žalostna sem, ko se dogovarjate za prednovoletno srečanje, katerga se jaz žal ne bom mogla udeležiti, ker bom v Sežani. V soboto ali teden kasneje bi pa mogoče šlo tj. 25. ali 26. novembra. Vidim pa, da večini datum odgovarja, zato se kar dogovorite in uživajte. Kar hudo mi je. Če se bo srečanje v Sežani prestavilo pa se vam z veseljem pridružim. Mislim, da je pri Štorman kar v redu hrana, pa še živo glasbo imajo, če se ne motim. Boste lahko še plesale in takoj porabile zaužite kalorije. Helena glavo gor in preženite slabo voljo. Nobena "župa" se ne poje tako vroča kot se skuha. Še kaj drugega ste zmogli, pa boste še to. Kar pogumno. Ne pustite se nikomur in le pozitivno naprej. Joj, jaz pa zadnje časa, pojem tako veliko, da me je že kar groza. No ja saj zato pa moje kile še kar stojijo. Imam še 3 tedne diete in mislim, da nič kilogramov ne bom izgubila. Ne mislim pa obupat, še naprej ločujem in boš še ločevala. Mogoče se bo zdaj kaj premaknilo, ko sem se začela več gibati. Bomo videli. Goga, tudi jaz drugače gledam na življenje, odkar sem pred letom in pol izgubila atija. Tudi njega je premagal rak. Začneš ceniti, kar imaš in ne izgubljaš več časa z malenkostmi. Pa več se posvetiš najbližjim in jim poskušaš prisluhniti. Vsaj pri meni je tako. Encijan tudi jaz si že nekaj časa kupujem Orbitrek. Menim, da je boljši kot sobno kolo, ker stojiš in gibaš z rokami in nogami oz kar s celim telesom. Spet sem bila dolga. Se poslavljam, ker moram še malo moja dva fanta pocarkljati, saj se čez teden bolj malo vidimo. Nočko. LANES

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. okt 2005 22:43

Hojla! Ne morem verjet,pridem iz službe pa prost računalnik.Sem morala takoj izkoristit priliko. Marjanca,šmorna sem se najedla,bi ga še več,a sem ga nesla v službo in potem ko je zmanjkalo,ja pač zmanjkalo. Helena,pa ne se no tako sekirat.Saj pride kdaj trenutek,ko se kaj zalomi,ko nas kdo znervira,ko nam gre vse narobe.Pa hrana ni čist nč kriva,ne se spravljat nanjo. Sej so že punce povedale,pojdi tekat,pojdi v gozd pa si mal daj duška z kričanjem(pa ne preveč,da ne boš kakšnega medveda zbudila),karkoli,sam hrano pust pri miru. Al pa pridi večkrat na naš forum,se izpovej in saj vidiš,takoj se najde lepa beseda. Saj tukaj držimo drug z drugim in če je hudo tebi,je hudo tudi nam. Jutri je nov dan,glava te bo prenehala bolet,konec tedna je tu,boš videla,da bo bolje. Če si se pa pregrešila,pa tudi nič hudega,kar lepo nadaljuj naprej,pa bo vse vredu. Požarna vaja pri nas v službi je uspela,sem lahko z gasilnim aparatom poskusila gasit.Mi je gasilec pokazal,kako se trdno cev drži,ha,ha.Če se bo katera preveč pregrela,naj kar mene pokliče,ha,ha! Ja orbitrek je pa zakon,ni kaj! Predvsem je to najboljša priprava za nabiranje prahu in obešanje perila. Zato ga priporočam vsem,da si ga čimprej nabavite in če kdaj ne boste imeli kaj pametnega počet,ga lahko greste celo gonit. Robida,seveda,ti kar pridi,da bo nas več.Vidim,da jih je veliko tukaj,ki sicer nič kaj ne pišejo,pa nas očitno kar redno berejo.Mene nič ne moti,če se nam bodo pridružili tudi bralci tega foruma,kaj pravite punce. Tega lokala v Vojniku ne poznam,bi ga lahko kaj opisala,prosim. Mejte se lepo! Helena,jaz poznam eno žensko,ji plačaš jurja,se pa namest tebe sekira! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 14. okt 2005 22:46:57

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. okt 2005 0:32

Živio! Sem že nazaj in pričakujem, da nas bo 22. veliko, zelo zgovornih in za štose pripravljenih. Marjetka cvetka, prideš tudi ti? Marjanca, vesela sem, da si ostala živa in cela. Kilogramčki pa tako tako, čeprav sem se basala z zelenjavo. Lahko noč! riba-ribica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. okt 2005 0:32

Živio! Sem že nazaj in pričakujem, da nas bo 22. veliko, zelo zgovornih in za štose pripravljenih. Marjetka cvetka, prideš tudi ti? Marjanca, vesela sem, da si ostala živa in cela. Kilogramčki pa tako tako, čeprav sem se basala z zelenjavo. Lahko noč! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti