4. okt 2005 7:18
POzdravljene! ZMAGALA - vodni dan uspel brez grehov, razen seveda zjutraj kava z mini mleka, kar pa sploh ne štejem več za greh. V 1 mesecu sem zgubila malo več kot 4 kg - morda to ni niti preveč slabo, ker se gremo 3md že tretjič. Danes za kosilo - hrenovke, solata in kruh. Kruhu se jaz lahko odrečem, sinova pa ga vedno jesta. Še to - moj starješi sin je shujšal v 1 mesecu 6.5 kh, mlajši pa je bolj levi za tehtanje, pa mislim da tudi nekje okoli - 5kg. Marjanca - kako je bilo v VODO? Še nasvet za OH dan - pri nas doma imamo nadvse radi široke rezance, ki jih skuham in zdraven naredim preliv iz praženega paradižnika, paprike, čebule in buč. Na koncu dodam še 1 konzervo narezanih šampiono in peteršilj - odlično. Sicer pa v teh dneh pojem veliko, veliko zelja, ki ga tudi prepreažim na čebuli in zelenemu dodam paradižnik, rdežemu pa jabolko. Zelo zelo dobo in nasitno. Takšno zelje jem zelo pogosto, tudi včasih na S dan. Čestitke za vse uspehe vsem - vsem, ki oklevate pa tole: Ne vem katera od vas je napisala tale rek, ki se mi zadnje dni zelo pogosto mota po glavi - PAR SEKUND V USTIH IN VSE ŽIVLJENJE NA BOKIH! Drži, da je res tako. Vas še berem - med malico in popoldne! LP VERONIKA