Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

1. okt 2005 6:11

Dobro jutro vsem na forumu!! Ribica glede cmokov je veliko dejavnikov, da ni vredu.Počivat pa nikakor ne smejo, čimprej jih moraš narediti.Krompir mora biti čisto hladen, ko dodaš moko. Tako me jezi,ker mi je računalnik čist zablokiro.Zjutraj sem napisala, ko sem poslala poročilo me pa sploh ni ubogal Sedaj spet poskušam, bomo videli kako bo! Lep, prijeten dan vam želim!! Uživajte življenje!! Čao, čao!! helena45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

1. okt 2005 6:18

Uspelo!! Zelo čudno, zjutraj me je ignoriral. Še enkrat napišem, da grem domov na trgatev. Dušanka vse čestitke!! za ponedeljkov začetek.Mogoče se ti pridružim?? Čao,čao helena45

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

1. okt 2005 8:23

Večerja uspela! Sama sem pri tem kršila pravila in imam slabo vest. Popila sem vino in zagriznila vsladico. Včeraj mi ni delala internetna povezava. Napisala sem dolgo pismo in veza se je prekinila. Danes sem pa imela toliko za prebrati. Marjanca me je vprašala kaj so spaetzli - špecli. So testenine, ki jih sama naredim hitro in jih imam prej na mizi postrežene, kot špagete ali široke rezance. V bazi podatkov so objavljeni moji špecli. "Fernandli po moje" je kvašeno pecivo, ki čaka v bazi na objavo. Marjanca, kuhanje me trenutno res zabava. Rožica! Tu živim začasno. Služba je vzrok, da sem tu pristala, vendar pa se kmalu vrnem domov, kjer me čakajo vsi moji. Poleti sem bila doma in sem se hladila ob mokrem poletju. Zdaj pa sem na stari tirnici in poskušam, da mi bo čim lažje. V prostem času se posvečam kuhanju. Naredila sem si kuharsko knjigo, jo dala vezati v usnje. Je super! V njej so vsi moji stari recepti in veliko novih, sodobnih. V kratkem pa bom dala vezati še nekaj kuharskih knjig. Vsaka knjiga bo imela svojo temo, kot na primer: zelenjava. Torej ena knjiga z recepti samo zelenjavnimi. Kuharske knjige pišem samo zase. Lepo soboto in nedeljo vsem! Migla

ksusta1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 15

1. okt 2005 8:43

Zadovoljna z začetkom. Izgubila 2 kg v slabem tednu.Preozke hlače so že kar v redu.Trebuh vidno manjši. Res zadovoljna. Posebnih pregreh nisem delala. Razen tista čokolada , ki sem jo pozabila na OH dan, hvala Marjetka cvetka za opozorilo. Tudi danes je OH dan.Kako hitro.Naredila bom pico z zelenjavo.Našim pa klasično,da se mi ne posušijo.Rada bi kdaj kvašene cmoke ,samo tista jajca mi nagajajo. Ima katera recept? Veste kaj vam povem iz lastnih izkušenj,da je ta dieta dosti boljša od Montinga. Ne zaradi samega hujšanja,ampak lažje se je držat, ker veš , da lahko vsake štiri dni ješ hrano, ki je sicer ne bi smel(če jo že moraš).Res pa se držim, da ne jem bele moke, rdeče pese, korenja,koruze in banano samo na OH dan.To sem si obdržala od Montinga.Pa vsak dan popijem 2,5 litra vode najmanj.Zjutraj pa redno 1 limono z vodo( 3 dcl). Koliko lahko pojem sadja ? Je kaj omejeno ? Kaj pa telovadba za trebuh ,vem da je ta največji problem.Jaz pa tako lena za telovadit. Kaj mi svetujete poleg pešačenja ? To je edina telovadba ,ki se je ne branim. Mislim ,da se me še ne boste znebile. Spoznala sem ,da ste vse s štajerske strani . Ko se boste peljale proti Ljubljani ,pa le pomahajte pred nadvozom.Nikoli se ne ve kdaj me vidite . Lepo se imejte in čimprej na zrak ksusta1 Sporočilo je spremenil(a) ksusta1 dne 01. okt 2005 08:49:01

tigrolina  

član od: 26.5.2004

sporočila: 25

1. okt 2005 10:45

Lep pozdravček.. Danes sem že pol prepešačla pol pretekla krog okoli Velenjskega jezera.. in se zelo dobro počutim.. ksusta1 .. kaj je pa narobe s korenčkom in rdečo peso? Ker jaz ju imam pa zelo rada..in ju nebi ravno črtala iz seznama jedilnikov? U bistvu jem zraven glavne jedi(testenine,riž,krompir,meso..) omake s paradižnikom,papriko,korenčkom,... in še poleg pojem solato (rdečo peso).. je to vredu ali ne? bonaca,kaj se pa danes na škrobni dan pr tebi dobrega kuha? (me zanima,ker imava enake dneve) tigrolina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. okt 2005 11:43

Živjo! Tiglolina brez skrbi, ksusta1 je govorila o drugi dieti kjer je vse našteto prepovedano. Ti kar veselo nadaljuj. Lp, Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ksusta1  

1. okt 2005 12:11

Rožica ima prav ,če si se odločila za 3MD se ravnaj po njej . Samo jaz sem povedala pač svoje,kaj delam jaz. Če imaš rada ,je bolje pojesti kup zelenjave kot pa OH.Veselo naprej.Danes je lep dan samo precej mrzel. Pozdravček ksusta1

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

1. okt 2005 12:28

Ojla! Ravnokar kuham kosilo pražene telečje jetrce in dušeno kislo zelje, mojim pa za zraven še krompir v kosih. Sem bila pri mesarju in je dobil sveže iz klavnice pa si nisem mogla pomagat in sem jih kupila. Upam, da ne grešim saj nisem nikjer zasledila, da se lahko jejo, jih pražim na kapljici olja. Danes sem oblekla stare kavbojke, ki so me malo tiščale v bedrih in pasu, samo sem jih lahko kljub temu nosila. Danes pa so mi ravno prav, ker ne čutim tiste napetosti. Sem stopla na vago in -2,5kg. Bravo jaz!!!!!! Sem dobila še večjo volj. Joj moram nazaj za štedilnik samo tolk, da vam se malo pohvalim, sem res vesela. Upam, da ne grešim danes z jetrcam. Prosim pomoč!!!!!!!!! Čao! Irena picika

ksusta1  

1. okt 2005 12:43

Čao! Čestitam !!! Ali ni to dober občutek. Sem si pripravla že eno manjšo številko.Ko bodo tiste zelooooo udobne sem na konjičku ,ne na konju. Glede jetrc ti nebi komentirala. Ne vem .Jaz si sicer ne delam pretirano strogega recepta s strvarmi, ki jih imam zelo rada.Če bi šla s tem v nulo ,bi hitro obupala.zato mi je tudi ta dieta všeč , ker lahko izbiraš. No vsaj malo . Pozdravček ksusta1

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. okt 2005 13:34

Picika, jaz mislim da z jetrci ni čisto nič narobe. Dober tek! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti