29. sep 2005 7:11
Dobro jutro, rožice moje ! Komaj čakam vsako jutro, da pridem iz tega mojega internetnega mrka, pa nič ne kaže, da bom doma kar kmalu imela internet nazaj. Ni odvisno od mene, temveč od nekoga "zunaj", temu se pa očitno ne mudi. Lanes, je pa dober občutek, da imaš 2/3 že za sabo, kaj. Pa vodni dan- jaz se ga ne bom več lotila, ker mi je preveč hudo. Raje 2 sadna dneva na teden - tu in tam. Take tašče, kot jo opisuješ, so zelo redke - na žalost. Tejčica, veš, ko sem te prvič videla, si žarela toliko energije iz sebe, si tako pozitivno naravnano bitje, veselo, nasmejano dekle in zato niti malo ne dvomim, da se boš znašla v življenju, pa kakorkoli že. Taki, kot si to, vedno najdejo svoje mesto na zemlji. Poglej, jaz sem potrebovala 18 let, da sem končno našla službo, ki sem jo želela celo življenje. Do takrat pa sem imela v glavnem obupne službe, ki so mi verjetno pridelale marsikatero gubo, siv las in neprespano noč. Ampak življenje nas pač preizkuša in ko preživimo, smo toliko bolj veseli in ponosni nase. Tuna, to preiskavo sem imela pred kakimi dvemi leti in me je še sedaj groza, ko se spomnim. Živi obup. Kar kašen dan sem potrebovala, da sem prišla k sebi. Se mi zelo smiliš. Ampak samo da je mimo. Picika, veselo znova, samo sedaj po končani dieti pa le malo pazi, da se ne boš rabila spet "mučiti" z dieto. Zdaj že veš, da ni kar tako enostavno oklestiti kilce. Veliko uspeha, trdne volje ti želim. Helena, tole mešanje diet po moje res ni fajn. Ostani pri eni in tudi telo ti bo hvaležno. Veš, po moje tudi za telo ni enostavno, kar mu počnemo. Kakorkoli je to šok zanj in napor, saj se mora privaditi na nekaj novega. In komaj se malo navadi, že ga spet "motimo" z nečim drugim. Tudi ti grehi, ki jih počnemo med dieto niso kar tako in zato nas potem črviči, pa prebava je spet drugačna itd. Tako da, kot so ti že pisale ostale, kakšen dan si vzami pavze, da se umiriš, potem pa spet veselo dalje. Saj nismo tu, da bi kogarkoli obsojale ali kritizirale. Vse imamo le en cilj - izgubiti kilograme. In ker smo ljudje pač različni ( hvala bogu), je poti do cilja toliko, kot je ljudi. Ampak edino važno pri vsem skupaj pa je, da pridemo do cilja. Pa četudi po velikih ovinkih, važen je le cilj. In prav gotovo ga boš dosegla. Mogoče s kakšnim ovinkom več, ampak cilj bo tvoj. Zatorej, pogumno dalje !!!!! marjanca45