Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. sep 2005 9:16

Hojla! Jaz sem tukaj! A veste,tale vikend me je nekaj pičilo in včeraj sem začela z novim krogom diete.Sem sicer mislila štartat po novem letu,sam do takrat je še tako daaaaaaaaaaleč in jaz ne morem več čakat. So se mi začeli nekaj kilogrami nalagat in me je to prav razjezilo.Sem opazila,da sem si začela kar naprej nakaj v usta tlačit,dobesedno pitat sem se začela in temu sem morala takoj naredit konc,preden si naredim preveč škode. Ja,jesen je pri meni zmeraj kritična,takrat sem se zmeraj zredila,spomladi pa na dieto. Tuna,ti veš,kako nekako to gre! Včeraj sem imela elektromrk.Sem opazila veliko novih!Dobrodošle vse v našem klubu! Prav lepo prijetno je tukaj krmljati z vsemi prijetnimi puncami in seveda tudi fantom. Tukaj zares dobiš motivacijo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

27. sep 2005 9:21

Aja,Veronika,sporočilo se ti ni izbrisalo,samo verjetno si tisto stran,kjer si pisala sporočilo še enkrat odprla.Ne odpiraj sporočila po številkah,ampak pojdi na vrh,kjer imaš dve puščici! Če recimo pišeš sporočilo na strani 174 in potem odpreš stran 173,potem pa se želiš vrniti na stran 174,samo klikni na puščico,ki kaže v levo in ne še enkrat klikat na številko 174! Upam,da si razumela! Marjetka cvetka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

27. sep 2005 10:06

Marjetka Cvetka, hvala ti, sem poskusila in deluje. Veliko volje v novem krogu. LP vsem VERONIKA

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

27. sep 2005 11:35

Čao punce Vidim da ste več ali manj pridne, tako kot jaz Stanje je tako: volja še vedno, orbitrek še vedno, številke na vagi se ne premaknejo navzdol, obseg stegen in bokov pa se manjša. Kaj naj rečem GREMO DALJE, KAR BO PA BO beba

vanesag  

član od: 2.11.2004

sporočila: 18

27. sep 2005 12:30

Lp vsem skupaj.Midva z možem sva začela včeraj.Upam da bova zdržala.Zanima me,če katera ve kam bi uvrstila storčji fižol?Dobila sem ga pol vreče zdaj pa ne vem kaj naj.Sem brskala malo po forumu,pa nisem našal.No,saj morda sem zgrešila.Upam da mi bo katera znala odgovoriti. vanesa

Marjetka cvetka  

27. sep 2005 12:31

Tako je,mi gremo dalje! Trikrat hura za 3MD-jevce! HURA! HURA! HURA! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. sep 2005 13:16

Vanesa, stročji fžol prištevam k zelenjavi, fižol v zrnih pa sodi v Š dan. Mislim na tistega suhega, ki ga dan prej namočimo. Marjetka cvetka, res si me presenetila, ampak bolje je sproti skrbeti za viške teže. Preveč kg se nam je nabralo, ker nismo bili pozorni že pri nekaj kg viška. Želim ti veliko uspeha in malo kilogramov. Verjetno vsi poznamo tisto znano: nekaj sekund v ustih in celo življenje na bokih. Ali tudi ve berete recepte z upoštevanjem ločevalne diete? Ko vidim krompir in moko skupaj, takoj pomislim, da to pa ni dobra kombinacija. Enako je z mešanjem beljakovin, kar vidim pri precej receptih. Luthien, Marjanca ne more več zmanjševati teže, saj je potem več ne bi bilo. Bila je že prej dovolj pridna in vzor vsem ostalim. Pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 27. sep 2005 13:18:49

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

27. sep 2005 13:16

Vanesag, dobordošla med nami! Stročji fižol menim, da bi lahko jedla na škrobni dan. Če se motim, pa me ostale prosim popravite. Na škrobni dan lahko ješ fižol,grah, koruzo, čičeriko ter ostale stročnice in seveda, krompir in riž. Opozarjam pa te (da ne boš razočarana), da pri enaki količini zaužite hrane in enakem miganju moški dosti hitreje hujšajo, zato se ne primerjaj v izguljneih kg in cm z možem. Vsi skupaj pa uživajte v odkrivanju novih stvari in novih jedi. Jaz šele zdaj ugotavljam, da če ne bi bila na tej dijeti, nikoli ne bi poslusila nekaj odličnih vrst hrane. olina

Marjetka cvetka  

27. sep 2005 13:17

Vanesa,pod škrob. Tudi jaz sem začela včeraj.Seveda bomo zdržali. Veliko sreče vama želim in vsem ostalim tudi! Ribica,presenetila sem tudi sam sebe,cel vikend sem premišljevala,bi ali ne bi in se na koncu odločila da bom. Res mi je šla teža kar naenkrat za tri kile gor,še sama ne vem kdaj,tako nadaljujem boj s kilogrami! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 27. sep 2005 13:21:11

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

27. sep 2005 13:22

Lep pozdrav vsem. Imam vprašanje za vas. Večkrat sem prebrala v knjigi napotke. V njih je napisano, da ni nujno, da se držimo predpisanega jedilnika. To pomeni, da lahko na vsak škrobni dan jem krompir s solato. Zakaj to sprašujem? Rada imam pražen krompir s čebulo in solato, raje kot segedinovo juho ali kaj podobnega. Ravno tako mislim za zajtrk. Je zajtrk lahko vsak dan enak? Mislim, da bi za vsak zajtrk pojedla en mango. Ali moram jesti na škrobni dan 2 kivija ali 2 pomaranči? Pa še to. Ali vam v času menstruacije teža niha?. Za koliko? Ma sem radovedna, kajne? No profesionalke, rabim vašo obrazložitev. Kje vas lahko vidim na sliki?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti