27. sep 2005 7:43
Pozdravljene! Iz mrka sem odmrknila, kar pa še ne pomeni, da vas zasvojeno ne berem vsak dan. Občudovanja vredne pohodnice, iskrene čestitke. Tam gori po Okrešlju sem se sprehajala že tudi jaz, toda tako, tako dolgo je že od tega, kar nekaj destletji. Pozdravljene vse nove! NASVET: Biti morate zares vztrajne, da se enakovredno vklopite! Troja, tudi sama sem že spraševala za zelenjavne narastke, pa do danes nisem zasledila še nobenega odgovora. Potem pa sem malo eksperimentirala sama. Nisem naredila narastka, toda zelenjavni zavitek iz buč. Na listnato testo sem dala naribane buče, vegeto, česen in petršilj. Bil je zelo dober in sem ga jedla na OH dan. Glede hujšanja pa tole: Drži se dosledo, če se greš prvič, ker v prvem krogu izgubiš največ. Vsi naslednji poiskusi so bolj klaverni, vsaj pri meni je tako. Sama se gre 3 md že tretjič, pa sem skoraj že obupala. Po dobrih 3 tednih le 2 kg manj. Sicer pa pravijo kolegice s foruma da je glavno, da se ne rediš in TO ŠTEJE. Še nekaj? Lepo vas prosim, da mi povester, kako lahko listam po forumu nazaj, brez tega, da se mi ta zadeva, ki jo pišem ne izbriše. Upam, da ste me razumele kaj mislim. Danes tole sporočilo pišem že drugič. Želela sem malo pokukati nazaj in že ni bilo mojega pisanja nikjer. Ogledala sem si album. Tako kot sem predividla, prave Twigice. Moja slike še ni za med vas. Lep dan! VERONIKA