Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

20. sep 2005 12:23

Ja Marjanca bo kar držalo tole glede mrka in vremena. Upam, da bo jutri res boljše. Saj jaz se ponavadi poiskušam držati, da nisem kanta za smeti in hitro vse pospravim izpred oči...po navadi kar psu odnesem, če je kaj užitnega, drugače pa v smeti, samo včeraj se mi je pa tako škoda zdelo tistega toasta in sirčka, ki se je tako lepo topil, da nisem zdržala. Sem pa sedaj, ko sem na dietu lepo vso sladkarijo in istale mamljive stvari...predvsem čipse lepo pospravila v eno omaro in si zabičala, da je to samo za ta mali in obiske...jaz pa prste stran!!!!! Komaj čakam, da se tista omara sprazni, ker potem je nekaj časa ne bomo napolnili s sladkarijami...sedaj prakticiram, da v trgovini hčerama kupim kakšno majhno sladkarijo, ki jo hitro zmažeta, da se meni doma ne cedijo sline, ker prej sta vedno pustile kakšen košček na polici ali na mizi v kuhinji...jaz sem bila pa potem kanta za smeti. Si bom na mizo postavila še košaro s sadjem, ko se mi bo zluštalo kaj sladkega bom jabolka jedla. claudia12

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

20. sep 2005 15:19

OJ.OJ Da ,še jaz mal zatežim .Danes imam nadvse čuden dan-od 4h sem pokonci ,ker nisem mogla spat.Pa sem vstala in se vprašala,kaj naj počnem?Rada sem zgodnja toda ne tako-pa sem smuknila v kopalnico se očedila pa se je začelo ,maska,beljenje brčic ,masaža en sam užitek potem še zajtrk(2 banani) in kavica.Ko sem se ob 7h odpravila v službo ,ja kdo bi rekel,da sem že pol šihta dala skoz.A,zdej sem pa ko pokozlan nudelj....Pojedla sem kosilo ,prej pa še kej ,in zdaj bom kavč patetos-nič od mene.No,to so pa sedaj ta naša zlata leta-da bi jih šajeta hitila.No ampak čez urico dve bom pa spet O.K.Punce kaj menite o novem DIREKT-u ala Bojan Požar"? Mejte se -ČAU-BAU joli

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. sep 2005 15:32

Hojla! Kako kaj punce,a vas kaj zebe.Mene že kar precej,mislim,da bo počasi res začel orbitrek laufat,zdej je bolj ko ne naprava za nabiranje prahu in ne kondicije. Ja,svet se vrti okoli hrane!Kaj čemo,hrana je prva stvarm saj brez nje pač ne moremo živeti. In tudi men gre že pošteno na živce,ker je treba kar naprej študirat,kaj postavit na mizo. Joj,kako bi bilo fajn,ko bi se človek najedel samo enkrat na teden.Koliko drugih prijetnih stvari bi lahko počele,ne pa da kar naprej stojimo za štedilnikom. Joj,kako me zebe,upam da bom skurla nekaj kalorij! Claudija,no,pa ne otrokom čokoladke popapcat.Ti,ti mama ti,te bo treba kar našeškat.Ja,ja,pa toast in sirček,mmmmmmmmmm,kako je to dobro,kajne,vredno greha! Na mizo pa le daj tisto košaro sadja,tudi jaz imam sadje na mizi. Uh,le zakaj je tisto najbolj dobro najbolj škodljivo? Ja punce,nič kaj lahko nam ni,od vseh strani diši,same čudovito dobre stvari so nam na dosegu,mi pa ne smemo!Ej,te preklete kile! Pa sej bo šlo,sej bo šlo,kajne,saj smo vendar 3md-jevke in se ne damo! Jabolko,priiiiiiihaaaaaaaaaajaaaaaaaammmmmmm! Marjetka cvetka

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

20. sep 2005 16:34

Pozdravljene, punce! Kot sem obljubil, vas obveščam o mojih tedenskih rezultatih hujšanja. Obljubil sem sicer vsak ponedeljek, ampak včeraj ni bilo časa, pa tudi internet je okoli 13h, ko sem imel nekaj časa, delal zelo,zelo počasi, sicer pa je vsak dan okrog te ure tako! Mogoče je vzrok, da proti koncu delovnega časa vsi po pisarnah malo naskrivaj zasrfate? V glavnem, minuli teden sem izgubil 1 kg, vse skupaj v 14 dneh 3,5 kg. Glede na majhno količino gibanja in večjo količino pojedene hrane( sicer po 3md)sem zadovoljen. Danes imam sadni dan, vendar kot ponavadi si za kosilo privoščim zelenjavo, saj nekaj toplega mora biti, ker drugače zna priti do želodčnih težav. Tako sem si za kosilo naredil dušene in pečene bučke, bilo je super! Za večerjo pa bom pojedel malo sadje. Tako, sedajle pa odhajam, moram odigrati še eno nogometno tekmo, upam, da bomo zmagali, sicer pa nam na lestvici zaenkrat kar dobro kaže!!! LP Robi

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

20. sep 2005 17:00

Zdravo dekleta in naš izgubljeni fant!!! Vidim, da ste polni elana, zase ne morem reči.Sem včeraj šla teč z sinom.Saj je bil občutek, ko sva pretekla čudovit. Samo ne me vprašat, kako me je preganjal.Kot najhujši trener.Bila sem čisto mokra nekaj od dežja, nekaj od znoja.To pregajanje je trajalo 1h,30min.Moram povedat, da do hrane mi sploh ni bilo.Nič nisem jedla.To pa je nekaj sčim se lahko pohvalim.Z dieto se trenutno ne morem. Lanes, to kar imaš v načrtu je čudovito.Samo vprašanje časa je.Če si v šoli s koraj celi dan? Kaj imajo tečaj joge v Celju??Lahko kaj o tem poveš prosim?? Veliko uspeha ti želim!! Danes si me pa prehitela Majdad.Nisem imela časa, da bi šla na računalnik.Ali greš tako zgodaj v službo?? Me že preganjajo otroci dol z računalnika.Boš videla Claudia, kako ti otroci hitro okupirajo računalnik, posebno pri nas, ko so trije!!!Zato pa jaz zjutraj 1h prej vstanem in imam mir. Dekleta moramo se pogovarjat o hrani, al ni čudovito, da vsaka napiše svoje mnenje in grehe.Tako saj vem, da nisem sama s tem problemom. Mogoče si manj depresiven, ko lahko svojo težavo daš na forum Me že vlečejo vstran otroci!!! Lep večer vam želim!! Čao,čao!! helena45

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

20. sep 2005 18:18

Hojla! Marjetka Cvetka tudi mene zebe za znoret. Moj mi pravi, da naj raje ne čakam zimo. Kuham si tople čajčke, pa nič ne pomaga. Bo treba malo potelovadit. Samo kaj ko pomaga samo trenutno, potem pa zopet brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Včeraj sem bila sadna, za kazen seveda, danes pa sem imela Oh in naredila pico z jajčevci, ampak tistimi po receptu. Pa mi ni bilo kaj prida. Mi je boljše, če si jajčevce samo malo popečem na olivnem olju, potem pa vržem čez testo. Jutri pa zopet sadje, malo sem se ga že naveličala, ampak se bom potrudila in probala zdržat. Upam samo da bo lepše vreme, da bom šla mal ven v hribe, da mi čas hitreje mine, pa še na hrano ne mislim ta čas. Helena dobra si da tečeš s sinom. Jaz moje hčerke že zdavnaj ne dohajam več. Marjanca ali imaš ti tudi probleme s košaricami. Meni se tu najbolj poznajo izgubljlene kile (na koži namreč), vse nekam čudno visi. No, zdaj jih vsaj normalno stlačim v D košarco. Imam pa tudi probleme s koleni. To sem si tudi lepo pridno pridelala že pred leti (z tolikimi kilogrami, seveda). Zdaj je bilo že leta boljše, zadnjič pa ko sem sestopala iz Mojstrovke je pa bila kar kriza. Bolelo ko hudič pri vsakem koraku. Bo treba spet masirat in utrdit. Tale operacije mi je pa res oslabela telo. Vse stare napake prihajajo na površje, zraven pa še kakšne nove. A je to EMŠO?????????? ha ha ha luthien

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. sep 2005 18:28

Luthien,ma kakšen EMŠO,to je zaradi slabega vremena! Marjetka cvetka

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

20. sep 2005 18:39

Prav imaš! luthien

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

20. sep 2005 20:05

Zdravo!! Luthien, veš je tolk prijazen, da teče čist počas.Samo meni se zdi, da je ful hitro.Nocoj sva spet šla eno turo naredit.Mene vse mišice bolijo od kolena navzgor.Samo počutje je super. Se slišimo jutri. Sedaj grem v meževo deželo.Dekleta vi pa za mano!! Lep večer še naprej in lahko noč!! Čao,čao!! helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

20. sep 2005 22:13

Prišla iz službe. Imela sem roditeljski sestnek s satrši mojih prvošolcev. Se je kar zavleklo. Veliko informacije je bilo potrebno posredovati in jih obrazložiti, potem pa še reševanje vprašanj in nekaj individualnih pogovorv. Ostala brez škrobne večerje. Nič zato, bo pa manj kil. SE počutil prav v redu. Sam pa precej utrujena, zato se javljam kar na kratko. na internetu semnekje zasledila, da bo organiziran tečaj joge v Cidu v Celju in v Žalcu na Upiju. nekam sem založila list na katerega sem si zapisala dan vpisa in tečaja. KO najdem obvestim. Tuna tudi jaz sem bila danes na škrobu, torej sva jutri na OH, če se ne motim, Na odbojki pa bova sadni. Enrgije nama ne bo primanjkovalo, kaj. Jutri bom bolj spet bolj pozno piršla domov, ker imam neko izobraževanje in bom spet prišla lačna domov. ampak se bom poiskušala zadržat in si pripravit špagetke s paradižnikovo omako. Re je dekleta moramo se pazit, kljub dieti in veliko količi sadje in zelenjave. POtrebno je poslušati svoje telo, kaj ti odgovarja in kaj ne in se ne silit z neko hrano, če ti ne ugaja. RAvno takrat se rado zgodi, da ti je slabo. KO bi lahko kdaj v tem tempu ustavili čas in se poslušali in zaznali, kaj nam paše, kiaj nas moti, pa ne samo pri hrani tudi na drugih področjih. kar naprej nekam hitimo in se ne znamo umiirti. Pa dejavnosti otrok sem, pa obveznosti v službi, pa pomoč staršem. Kar neprej smo vsi leteči in nimamo več časa zase, dostikrat tudi za svoje otroke, najbližje... Ustaviti se je treba včasih. IN Tuna res je manj misliti na hrano. Saj bomo že nakj jedili, seveda ločavali. POmilimo, kaj želimo, kaj holemo, kaj želijo naši otorci, možeki, mamice, atiji, ker čas beži in potem ti je žal, da nisi česa naredil sem že začela nalagat. Bolje, da končam. Se še slišimo, Zdaj pa se poslavljam, ker jaz bi lahko še tipkala in tipkala pa ne bi šla spet pravočasno spat. Poiskušam iti pravočano v posteljo, ker se zavedam, da sem nočna ptica in da bi lahko bedela pozno v noč. Ko pa se enkrat prebedim, težko zaspim. Še nakaj. danes sem se tehtala.10 kil sem že shujšala. Super. Na roditeljski sestabek sem oblekla kostim s krilom do kolen. Jaz sem imela KRILO.. Ampak sem se prav dobro počutila. Nočko LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti