20. sep 2005 22:13
Prišla iz službe. Imela sem roditeljski sestnek s satrši mojih prvošolcev. Se je kar zavleklo. Veliko informacije je bilo potrebno posredovati in jih obrazložiti, potem pa še reševanje vprašanj in nekaj individualnih pogovorv. Ostala brez škrobne večerje. Nič zato, bo pa manj kil. SE počutil prav v redu. Sam pa precej utrujena, zato se javljam kar na kratko.
na internetu semnekje zasledila, da bo organiziran tečaj joge v Cidu v Celju in v Žalcu na Upiju. nekam sem založila list na katerega sem si zapisala dan vpisa in tečaja. KO najdem obvestim.
Tuna tudi jaz sem bila danes na škrobu, torej sva jutri na OH, če se ne motim, Na odbojki pa bova sadni. Enrgije nama ne bo primanjkovalo, kaj.
Jutri bom bolj spet bolj pozno piršla domov, ker imam neko izobraževanje in bom spet prišla lačna domov. ampak se bom poiskušala zadržat in si pripravit špagetke s paradižnikovo omako.
Re je dekleta moramo se pazit, kljub dieti in veliko količi sadje in zelenjave. POtrebno je poslušati svoje telo, kaj ti odgovarja in kaj ne in se ne silit z neko hrano, če ti ne ugaja. RAvno takrat se rado zgodi, da ti je slabo. KO bi lahko kdaj v tem tempu ustavili čas in se poslušali in zaznali, kaj nam paše, kiaj nas moti, pa ne samo pri hrani tudi na drugih področjih. kar naprej nekam hitimo in se ne znamo umiirti. Pa dejavnosti otrok sem, pa obveznosti v službi, pa pomoč staršem. Kar neprej smo vsi leteči in nimamo več časa zase, dostikrat tudi za svoje otroke, najbližje... Ustaviti se je treba včasih.
IN Tuna res je manj misliti na hrano. Saj bomo že nakj jedili, seveda ločavali. POmilimo, kaj želimo, kaj holemo, kaj želijo naši otorci, možeki, mamice, atiji, ker čas beži in potem ti je žal, da nisi česa naredil
sem že začela nalagat. Bolje, da končam. Se še slišimo, Zdaj pa se poslavljam, ker jaz bi lahko še tipkala in tipkala pa ne bi šla spet pravočasno spat. Poiskušam iti pravočano v posteljo, ker se zavedam, da sem nočna ptica in da bi lahko bedela pozno v noč. Ko pa se enkrat prebedim, težko zaspim.
Še nakaj. danes sem se tehtala.10 kil sem že shujšala. Super. Na roditeljski sestabek sem oblekla kostim s krilom do kolen. Jaz sem imela KRILO.. Ampak sem se prav dobro počutila.
Nočko
LANES