19. sep 2005 12:55
Komaj sem prebrala, kar ste napisali. Ste bili zelo pridni.
Rožica, ti 3 kg, ki si jih tako hitro pridelala, se po moje res ne primejo tako zelo in jih kar začni topiti, da boš boljše volje. To, da sem te pa pogrešala je pa normalno, ker pridno pišeš, te rada berem in je kar nekaj manjkalo ta čas, ko te ni bilo. Pišeš tudi o tem, kako mučimo telo s tem, ko se enkrat najedamo, potem pa spet malo hrane. Po moje je to zelo res in na tak način mu zelo zmedemo presnovo in verjetno je tudi to eden od razlogov, da potem gredo kile res bolj počasi dol.
Luthien, pisala si, da se bojiš, kaj bo po končani dieti. Saj vem, da sem verjetno že tečna, ker ves čas trdim, kako je meni fino, ko lahko vsak dan posebej izbiram, kaj bom jedla. Pa se ne hvalim, ampak meni je res sedaj boljše, kot pa med dieto.
Beba, kje pobiraš voljo v teh 5-ih letih ! Jaz stokam, pa se "bojujem" prvo leto po dieti. Bravo.
Robi, si se pa nastavil s pravo hrano in pijačo pred aparat ! Mi je bilo že takoj jasno, da tukaj še ni bilo sluha in duha o dieti. Ampak dečko moj, si se pa dobro oklestil. Si težko prepoznaven na tej shujšani sliki. Superca si ! Občudujem te, ker tako uživaš v tej dieti, pa pri pripravljanju hrane. Bi te kar prefotokopirala oz. cepila s kom, ki se tega ne more lotiti in najde milijon izgovorov. BRAVO !
Helena, kako fajn, da si me pogrešala. saj tudi meni je bilo grozno, ker nisem navajena biti taka crka. Še dihati bi nehala, če telo ne bi samo skrbelo za to.
Tuna, kako sem se smejala pri tej tvoji ONE. Si pa res prava faca ! Pa kaj dela tvoj ubogi žerlodček, ko ga tako mučiš ? Mene moj takoj kaznuje s kar hudim črvičenjem. Veš kaj naredim, ko ga polomim ? Na moj, v kuhinji nalepljen jedilnik naredim eno veliko črno piko ! Me je potem kar sram, ko jo vsak dan gledam, packo !
Brittney, kako sem te vesela, da si se končno vrnila med nas !!!!!!!!!!!!!! Se ti je moglo pa dosti kolcati, ker sem res veliko mislila na tebe. Samo, da je mimo, pa kakorkoli že. Samo ti pa zavidam, ko v službi toliko migaš, potem res lahko ješ malo drugače. Me pa se moramo tako prepričevati, da se kam spravimo. No, vsaj ena prednost tvoje nenavadne službe. Je pa hudič v današnjih časih biti mama in hoditi v službo. Samo vedno, ko se ti bo mudilo, pomisli na to, da je boljše priti 15 minut pozneje po tvojega sončka, kot ne priti. To je mene zelo odvrnilo od hitre vožnje.
Pogovarjale ste se, da se boste dobile v CE. dajte še meni povejte kje in kdaj in se bom nacrtala.
Ta teden sem sama, ker je moj velikan šel v šolo v naravi in tako bom uživala popolno svobodo, kar je zame prava mala amerika. Mi je vseeno, če zunaj padajo metle, čeprav bi tega dežja tudi bilo počasi že konec.
Majda, konec počitnic za tebe in tvoje vnuke ! Očitno si spet v polnem pogonu. Bravo.
Tejčica, čuj rožica primorsko- gorenjska, daj ga ti malo manj biksaj. Pa saj si ja ta prava ! Ne daj, da boš potem spet začela cagati. Pa veš, da te pridem gledat tja dol, koliko manj te je že !!! Se hecam, samo res bi rada, da ti tokrat uspe !!!
Moram spet na delo .
marjanca45