15. sep 2005 11:52
Hojla! Kako ste kaj prehlajenci in smrkci! Ribica,nikar se ne podaj v sadjejedstvo,poznam eno žensko,ko je skor šla v krtovo deželo zarad tega! Dve leti je jedla sam sadje,bila je bleda kot stena!Pa kako hudo je bilo,da je šla spet na normalno hrano,želodec ji je vsako hrano zavrnil.Na koncu je pojedla že nenormalne količine hrane,naenkrat je pojedla celo kilo orehov,al pa kilo jabolk,pa je imela občutek,da ji še vedno nekaj manjka.Pa žanič kri,pa zanič ledvice in ne vem kaj vse še.No,na srečo se je pol nekako pošlihtala in zdej prav fajn zgleda. Boljš,da ostanete na ločevanju.Naše telo je pač tako naravnano,da moramo jest mešano prehrano,ne potrebujemo pa preveč maščob in nič sladkorja.Tudi preveč soli ni potrebno. Men je goveja juha še vedno dobra in jo velikokrat z veseljem popijen na beljakovinski dan! Danes si bom pa naredila cvetačo z sirom.Mmmmmmmmmmm! Ribica,ja kje si pa imela glavo.No,sej se men tudi včasih kaj prismodi.Medtem,ko sem tole pisala,mi je zmanjkalo plina.Na srečo imam še elektriko,sam jaz rajši kuham na plinu. Tanes,ko sem bila v trgovini,sem videla tako debelo žensko,da me je skor kap in mi je zaenkrat minilo do kakršnih koli pregreh.Vam rečem,ziher stošesdeset kil,pa mlada ženska.Dobr je včasih videti kakšnega takšnega,da človek ne pozabi,zakaj še trudiš in odrekaš. Sam mi ni dalo mira,da nebi pokukala v njen nakopuvalni voziček-pet škatel jajc,smetana,sladkor. Jaz pa v svojem jabolka,papriko,študentfuter,jogurt. No ja,se bom še naprej trudila,če pomislim,da bi bila lahko takšna,če ne bi pravi čas rekla stop! Trikrat hura za 3md!!!!!!!!!! Mejte se lepo,grem gledat,če je cvetača že kuhana.Ta je iz mojega vrta in bo zato še trikrat bolj okusna! Tuna,ti pa skrij tisto nutelo! Pa prosim,pošljite nekam te viruse! Marjetka cvetka