22. avg 2005 12:05
Rožica, tudi jaz sem Montignaca črtala prav zaradi krompirja. Ko berem, kakšne težave imaš, ti predlagam, da si pišeš jedilnik za vsak dan. Res ni slabo. Kadar ga kaj polomim, naredim zraven eno veliko črno piko. In ko gledam te črne pike, me kar malo streznijo in ga neham lomiti. Na enem listu, ki ga imam nalepljenega v kuhinji, imam napisan jedilnik za kosilo in večerjo, aktivnosti ( miganje), ki jih počnem, pa še moje kile si pišem. In mi res pomaga, tudi za nabavo hrane ni slabo. Jedilnik si napišem za nekaj dni naprej. Če pa mi vmes slučajno kaj drugega bolj zadiši, pač radiram in spreminjam. Na ta način tudi lažje kontroliram sladkarije, ki jih pojem. Poizkusi, saj ne vzame toliko časa. Mogoče se sliši noro, ampak se počutim nekako bolj varno, saj se na ta način lahko bolj nadzorujem in vidim vzrok za povišanje teže. Glede na to, koliko si že "dala skozi" ti res od srca želim, da bi ti ratalo kar najbolj obvladovati svoje želje po hrani in da si ohraniš krasno postavo, ki si jo pridobila. Res si prava mačka ! marjanca45