12. avg 2005 10:01
Evo mene z vami. Sem zjutraj peljala Žiga na prevez, potem pa sem morala nujno v službo. Rano ima zelo grdo, vse se mu prime nanjo. Sedaj pa mu bom morala vsak dan sama prevezovati. Sem dobila vse potrebno skupaj z navodili zdravnice. Pravi, da bo trajalo kake 3 tedne, preden bo zaceljeno. Še ves naslednji teden pa naj ne hodi kam ven. Pa ga niti ne mika, ker ga je sedaj začelo boleti. Pa bo že.
Marjetka cvetka, ti si faca ! Jaz sem enkrat delala orehovo gibanico brez kvasa. Kar naprej sem gledala skozi šipo v pečico, kdaj se bo začela dvigovati, pa nič. Potem pokličem mamico in jo vprašam, kaj je narobe. Pa me je vprašala, če sem dala kaj kvasa v testo !!!!!!!!!! No, potem sem pojedla samo orehe, ostalo pa v smeti.
Tuna, meni pri kašlu pomaga samo Medexov sirup iz smrekovih vršičkov. Sem že poizkusila marsikaj, končala in ostala pa sem pri tem. Zame ima sicer zelo ogaben okus ( moj Žiga ga ima pa zelo rad !), vendar glede na to, da pomaga, potrpim.
Maša, ali je v Fontani znotraj kak tak bazen, da se lahko plava v njem npr. 25 m ?
Moj kolenček je danes malo boljši, čeprav mi da še zelo vedeti, da ga imam. Stopnice me mučijo. Ampak glavno je, da 3 dni ne germ v službo !!! Amerika !
marjanca45