Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. sep 2005 6:52

Evo me, dobro jutro. Doma smo izklopili internet- saj se spomnite 400. 000 sit - zato berem in pišem samo v službi. Sem porabila pol ure časa da sem vse prebrala, kar ste napisale čez vikend. Marjetka cvetka hvala ker si prilepila sliko. Možu pa povej da sem študij že končala, v fitnes pa začnem danes hodit.... Lanes jaz sem tudi iz Celja in vsaki dan v Mercatorju, tako da se lahko dobiva na kavi. Samo zdaj razmišljam 100 na uro, ali slučajno učiš ali si učila tudi moje otroke. Na kateri šoli delaš? Marjetka cvetka ko boš imela naslednjič v planu priti v Celje povej, pa se bomo zbrali na kofetku, pa kakšno bomo rekle a ne... Jaz sem imela ta vikend čisto OH. Se mi je zdelo, da sem ful pojedla, toda ko sem danes napisala v moj zvezek kaj sem jedla, sploh ni bilo tako grozno.Ampak sita sem bila pa tako kot bi vola pojedla. Zdaj jih imam za lep čas dovolj. A je katera včeraj gledala Jamia Oliverja - sploh ne morem verjeti, kakšno hrano jedo v britanskih šolah. Sem kar začela razmišljat kako je pri nas, ampak koliko mi otroci povejo je kar vredu, raznolika in zdrava. Zdaj grem pa še malo delat, se oglasim še kasneje. Lp tuna

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

5. sep 2005 7:39

Tuna, ne morem odpreti tvojega sporočila, lahko mi pa pišeš direktno na službeni mail: gorica.vrhovsek@nlb.si Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. sep 2005 9:43

Zdravo, rožice ! Končno spet jaz iz mojega mrka !!!! Zdaj pa mi gre že res zelo na živce, da sem doma odrezana od vas. Bom očitno morala počakati, da bo moje dete lahko malo boljše hodil, da bo končno kaj uredil ta internet. Torej, v soboto mi je končno ratalo priti na Ribniško kočo. Ne morem verjeti, s kako lahkoto sem hodila v najbolj strm del, pa ves čas sem si žvižgala in pela. Ampak, ko je pa bilo treba iti dol, me je koleno zelo izdalo, in če ne bi imela kolenčnika oz. neke vrste steznik, sploh ne bi mogla hoditi, vsaj zadnje spuste ne. Ko sem prišla domov, sem še komaj hodila. Za popenit !!!! Zdaj vidim, da si moram pošlihtati koleno, sicer bom en velik revež, saj res ne prenese nobenih večjih naporov. Drugače pa je bilo krasno, najedla sem se borovnic in brusnic. Pa preznojila in pokurila po moje kar nekaj kalorij. Grešila nisem nič čez vikend. Ampak se vseeno počutim tako "polno", napihnjeno, tako, da bom imela danes in v sredo sadni dan. Saj ne bo težko, ko pa bom ves dan zdoma. Kokos, kako sem vesela za tebe !!!!! Pa boš spet nekaj časa v drugem okolju. Vidiš, da se vedno najde nekaj, kar nas postavi pokonci, samo scagati ne smemo ! Sasy, forumovci smo kot pravi zakonci - skupaj v dobrem in slabem. Lanes, bi bila kar vesela, če bi moj otrok bil tvoj učenec. Všeč mi je to, kar pišeš o vzgoji, o delu z otroki. Res pa je, da je vaše delo vedno težje, vedno bolj zahtevno, ker so otroci zelo drugačni od tistih časov, ko smo bili mi majhni in so bili za nas učitelji skoraj kot bogovi. Tudi moja mami je bila učiteljica ( 4. razred osemletke) in ja vedno govorila, kako se je v vseh letih zelo spremenilo. Jaz sem iz Sloveskih Konjic, tako, da če se boste kje našle v Celju mi povejte in se vam pridružim. Skozipadalica, ti si pa res prava faca. Tisto s kuhinjo je super, tisto z nogometom pa še bolj. Imaš prav, da je velikokrat boljše, da same kaj naredimo, kot pa iz tedna v teden prosjačimo moške, naj se nas usmilijo. Tudi jaz sem bila vedno človek hitrih odločitev in dejanj in vse živo sem počela sama. Sedaj pa zaradi hrbtenice nisem več takšna, je pa sin najbližje, da ga hitro zagnjavim in mi pomaga ( zeankrat še - ha ,ha ha). Grem spet na delo veselo, pa se še beremo kaj. marjanca45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

5. sep 2005 9:58

Dobro jutro vsem! Uf koliko ste čez vikend napisale, je kar precej časa trajalo, da sem vse predelala. Si moram doma obvezno internet nabavit, da vas bom tudi med vikendom lahko brala. Sem ravno brala, da bo sedaj malo cenejši, se bo treba pozanimat in čimprej uredit dostop do neta, da bom tudi med vikendom z vami. No jaz sem bila med vikendom pridna, brez grehov...razen v soboto na sadni dan sem spila eno pivo (in se mi je kar malo vrtelo)...cel dan sem pospravljala stanovanje (to je bila moja rekreacija čez vikend) veselo jedla sadje in eno zelenjavno juhco, včeraj pa puranje čevapčiče in solato. Rekeracija je še vedno bolj na nuli se bom že nekako prepričala, da začnem. Tudi mene zanima tale vaš album in bi prosila za geslo. Sama sem sicer izredno nefotogenična, ampak se bom potrudila in prosila hči, da me slika, pa bom potem slikco dodala notri. Sedaj grem pa tudi jaz veselo na delo in se beremo! claudia12

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

5. sep 2005 10:22

Zdaj je menda varianta, da priklopiš ADSL brez ISDN-ja. Mi smo pa komaj mesec nazaj zaradi ADSL morali vzeti tudi ISDN. Ampak mi ni žal, saj smo dobili dve številki, tako, da imamo sedaj vsak svojo (tašča in mi). Je res super ta stvar, imamo malo več zasebnosti (vsaj kar se telefona tiče). Marjanca, kar pašejo teli hribi, a ne? Moj me je leta in leta navajal. Zmeraj smo nekam lezli, jaz sicer bolj zadaj sopihala, ampak ko sem pa prišla na vrh, sem bila pa zadovoljna. Saj mi je tudi teža delala probleme, ampak je šlo. Zdaj bi pa jez večkrat kam šle, njemu pa po glavi hodi samo tek, pa kolesarjenje (jaz letos še ne smem), pa orientacija... Hči je pa včasih tudi rada hodila, zadnje dve leti se ji pa ne da (puberteta, pa to), pravi da je v hribih dolgočasno, ima raje kakšen drugi šport. In tako sem ostala sama. Če imam čas se odpravim na najbližji hrib, tudi zdaj bom šla. Samo kaj, ko je tako lepo iti na kakšne dvatisočake...tja pa ne morem sama. luthien

marjanca45  

5. sep 2005 10:59

Luthien, to je moja prva tako dolga pot po operaciji hrbtenice in sem se malo bala, kako bo šlo, zato tudi nisem upala iti sama. Sicer pa raje hodim sama, ker je moj dragi bolj počasen in potem ga moram čakati, kar pa mi ni fajn, ker se vmes ohladim. Naslednjič bom šla sama, definitivno. Imam nek svoj tempo in se ne rabim na nikogar ozirati. No, saj če bi hodila oba podobno hitro, ampak tole je pa slabše za moje živčke. Sem pač v vsem bolj hiter človek in tako je tudi s hojo. Pa saj sem vedno rada sama hodila, ko je tak mir okoli mene in imam čas za pospravljanje na mojem podstrešju - glavi. Zunaj tako sonce............... mi pa v pisarnah .............................. marjanca45

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

5. sep 2005 11:04

Lep pozdrav! Čez vikend sem bila neverjetno pridna! Jedla po planu, imela karakter, da sem se vzdržala sladic, ki so jih drugi nosili mimo mojega nosu, šla sem na en hrib (2 uri gor!), razmišljala sem (spet!!) o nakupu steperja in sem se odločila, da bom 30.000 raje prihranila. Pridna jaz! Moja kolegica, ki je tudi začela z dieto (vegetarijanka), tudi nekako vztraja. Ima pa druge probleme... Punca ne dobi službe, diplome še nima in to je velik problem. Jo kar psihično uničuje. Glede službe ji ne znam nič pomagati. (Šolstvo - ko bo diplomirala.) Jo pa vzpodbujam in občasno kaj prebere na našem forumu, pa ji je bolj motivacija za dieto. Samo saj veste kako je - ko se ti podira na ostalih področjih življenja, se ti zdi dieta tako postranskega pomena in hitro zabluziš. Imejte lep teden! andrinaa

marjanca45  

5. sep 2005 11:24

Tole sem pravkar slišala po radiu: Izšla je nova Anja. V njej preberite: Posebna riževa dieta, s katero po 3 dneh izgubite 1 konfekcijsko številko.............. Pa če to ni superca !!!!!!!!!! Me pa se mučimo z neko 3MD dieto. Takoj vse po novo Anjo in novo linijo. T.p. v enem tednu vsaj 2 konfekcijski št. manj. Za crknit !!! Kar popenim od jeze, ko slišim take bolane finte. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. sep 2005 11:44

Andrinna jaz sem kupila navaden steper v Intersportu za 12.990, šteje kal., čas, koliko stepov narediš, zraven pa ima še elastične ročke za roke. Pojdi pogledat, je zelo fajn, jaz sem ponavadi 15 min na njem, pa me pošteno bolijo noge, pa še prešvicam se. Marjanca jaz zadnjič ravno šimfam Sauna Belt, pa mi moja sodelavka reče da si ga je kupila, pa ga je kar naslednji dan nesla nazaj. Sploh ne razumem zakaj ljudje nasedejo: LP tuna

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

5. sep 2005 11:52

Pozdravljena Marjana45 Sem mislila, da je s teboj kaj narobe, kar oddahnila semse, ko sem prišla do konca z branjem. Si pa pravi škratek navihanek. Take bedarije pišejo,da bi jih popljuval. Si lahko mislimo, kakšno škodo naredijo najstnicam!! Lep pozdrav helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti