5. sep 2005 6:52
Evo me, dobro jutro. Doma smo izklopili internet- saj se spomnite 400. 000 sit - zato berem in pišem samo v službi. Sem porabila pol ure časa da sem vse prebrala, kar ste napisale čez vikend. Marjetka cvetka hvala ker si prilepila sliko. Možu pa povej da sem študij že končala, v fitnes pa začnem danes hodit.... Lanes jaz sem tudi iz Celja in vsaki dan v Mercatorju, tako da se lahko dobiva na kavi. Samo zdaj razmišljam 100 na uro, ali slučajno učiš ali si učila tudi moje otroke. Na kateri šoli delaš? Marjetka cvetka ko boš imela naslednjič v planu priti v Celje povej, pa se bomo zbrali na kofetku, pa kakšno bomo rekle a ne... Jaz sem imela ta vikend čisto OH. Se mi je zdelo, da sem ful pojedla, toda ko sem danes napisala v moj zvezek kaj sem jedla, sploh ni bilo tako grozno.Ampak sita sem bila pa tako kot bi vola pojedla. Zdaj jih imam za lep čas dovolj. A je katera včeraj gledala Jamia Oliverja - sploh ne morem verjeti, kakšno hrano jedo v britanskih šolah. Sem kar začela razmišljat kako je pri nas, ampak koliko mi otroci povejo je kar vredu, raznolika in zdrava. Zdaj grem pa še malo delat, se oglasim še kasneje. Lp tuna