Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

3. okt 2005 11:34

Tuna, jaz bi omagala neprimerno prej kot ti. Od kod si jemala energijo ? Čeprav je res, če je družba dobra, človek marsikaj prenese. Le tvoj želodček se mi smili. A te zelo "šraufa "? Si si pa zaslužila počitek ! marjanca45

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

3. okt 2005 11:47

Hvala MARJANCA 45 za spodbudne besede. Od danes naprej bom spet pridna - obljubim. SMILE28

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

3. okt 2005 12:13

Marjanca, hvala za spodbudo. Vseeno priznam, da bi včasih rada okusila hrano, ki jo skuham za druge. Pa se premagam.Včeraj sem pojedla malo več slaščice, to pa ni v moji navadi. Sem mesni tip in mi v tej dijeti manjka meso. Zdajle hitim na kosilo, kamor sem povabljena. Imam sadni dan, vendar bom grešila. Sicer pa nisem edina. Sigurna sem, da je potrebno hujšati bolj počasi in to na dolgi rok. V besedah sem dobra, upam da bom to tudi uresničila. Ne manjka mi veliko do cilja. Migla

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

3. okt 2005 12:16

Marjanca sej meni ni bilo zelo hudo, sem pila s pametjo. V petek sem spila samo 2 dcl vina, vmes pa sem se švercala s cocacolo. V soboto sem malo več popila, a smo tudi dobro jedli, tako da ni bilo sile, nisem bila niti opita, samo zelo dobre volje, k čemur pa je doprinesla družba. V nedeljo me je samo glava bolela, utrujena sem bolj zaradi nespanja. O moji dieti pa ni bilo ne duha ne sluha, jedla sem vse po vrsti, ampak se nisem nažirala, ker moj želodec ne prenese hrane ko je enkrat že sit. Madona je danes mrzlo, mislim da bom popoldne zakurila,no pa saj je že oktober tukaj, tako da bo čisto opravičeno. tuna

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

3. okt 2005 12:18

Evo nas same povratnice! Danes tudi jaz štartam na novo,pravkar sem pospravila jogurt in sir,zdaj pa se grejem z metinim čajem.Kar nekaj nas je danes ponovno v zagonu,jaz se zmeraj odločim na novo,ko dobim revijo Rina.Kar zavidam vsem ,ki imajo tak karatkter,da jim je uspelo shujšati.Jaz kar odlašam,pa vidim,da je še kaj dobrega v hladilniku,pa rojstni dan,pa ... Od danes naprej bo druga komanda!! Ko,me bo najbolj vleklo,da bi kaj pojedla(brez potrebe) bom smuknila na forum.Tu je res polno pozitivne energije,ni vrag,da se me kaj ne oprime. Lepo se imejte in rade se smejte,pa čim manj jejte. jesen

marjanca45  

3. okt 2005 12:26

Jesen, tale tvoj verz na koncu "Lepo se imejte in rade se smejte, pa čim manj jejte." je srčkan. Ne samo, da danes čim manj jem - nič ne jem, ker sem si na tako mrzel dan, trapa, naredila vodni dan. Pa še vedno me zebe. Če bi me videle, kako sem oblečena pred računalnikom. Ni duha ne sluha o moji novi liniji ! Tuna, saj pri meni tudi ni alkohol problrm, ker znam "premzati", samo tako malo spanja bi me pobralo. Ampak se mi zdi, da si človek s takimi dnevi napolni baterije za kar lep čas in tako grešenje nam potem da moč in voljo za nadaljevanje "po planu". Enostavno se tu in tam moramo sprostiti ! Glede kurjave pa doma nič ne morem, ker se v kotovnici še pač niso odločili, da nam bodo malo zagreli. Pa saj, če človek malo miga, ni krize, hudič pa je, ko moraš sedeti. Pa ni panike. Kaj pa partizani ? Kaj vse so preživeli, bomo pa še mi. Ampak v takih pogojih bi pa kakšna dodatna kilca prišla prav, da bi me manj zeblo. marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

3. okt 2005 12:44

Migla, čestitke za uspeh pri izgubljanju kg-jev. Tuna želim ti čimprejšnje spalno okrevanje, čeprav je bil vikend vesele volje. Marjanca, če lahko ostale kaj pripomoremo k temu, da bi ti bilo toplo, ti želim, da bi se roke vseh nas na forumu zdajle spojile in te zagrele z vso močjo. Jesen, dobrodošla med nami. Če pa bo kriza pa kar na forum. bonaca

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

3. okt 2005 13:04

Živjo! Zelo ste pridne,toliko ste napisale čez vikend,da sem komaj prišla skozi.Čez vikend mi je nemogoče prit na internet, je stalno zaseden,ko pa sem ulovila nekaj prostih minut in napisla post, me je sesulo,sem kar voljo izgubila.Ko pišeš post ne smeš obračati strani? Bravo Nataša,zeeloloo lepa številka-13,sigurno je počutje veliko bolj lahkotno kot prej .Kar tako naprej. Dušanka in Helena 45 dobrodošle ,veliko dobre volje in veselja ob izgubi kg!!! En teden diete je za mano,kar hitro je minil,najbolj pa sem vesela,da sem 1,8 kg lažja.Ni slišati veliko,na počutju in na hlačah pa se pozna.Danes zjutraj pred službo pa sem si privoščila še 20 minut orbitreka,jutri bom malo podaljšala,a za prvič je bilo kar dovolj. Zaenkrat gre še brez greha,čeprav sem v nedeljo cedila sline,ko sem panirala sir za družino.Kako je lepo dišalo.Pa sem rekla NEEE in si pripravila polnozrnate špagete z bučkami in solato.Ko sem zraven ostalih članov jedla,pa me njihove dobrote sploh niso več ganile.Za večerjo pa sem spekla štrudel,mmm je bil dober. Ksusta1, tudi sama skušam pri tej dieti vključiti Montignaca,ne jem teh stvari kot si jih ti naštela,ne razumem,kako pa je s stročjim fižolom,se ga sme jesti na B dan ?Nekaj me pa še zanima,ali zraven B kosila jeste tudi kruh,vem da se ga sme,samo ne vem kakšna je kaj praksa s tem.Se pa strinjam z Tuno in Rožico,treba je jesti tudi med dieto,drugače bomo po dieti samo še od zraka živele,če bomo želele ohraniti težo. Clavdia 12,jaz v joto dam krompir in fižol skupaj in v prvem krogu mi je šlo lepo dol,7kg do prvega vodnega dneva. Marjanca 45,zelo si pridna za rekreacijo,vendar kolenčka pa kar malo prišparaj,ko te začnejo boleti.Blečina je signal,da je nekaj narobe .Vsako siljenje lahko privede do večjih in resnejših poškodb,kolenske vezi je najprej potrebno utrditi,šele potem se lahko podvržeš naporu. Marjetka cvetka,berem,da si zelo pridna,danes pa veliko sadja,a ne? Šef me kliče,moram končati,kljub dežju prijeten ,smeha poln dan,saj smeh je pol zdravja. lp maza

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

3. okt 2005 13:15

POzdravljene! Med služoi sem si vzela tistih 5 minut - seveda, namesto malice - in vas zelo na hitro prebrala. Še vedno mešam vse po vrsti - po imenih namreč. Marjanca - šele prejle sem se spomnila, hvala bogu, da se s tem ne obremenjujem, da nisem prav nič lačna . Očitno sem se že včeraj tako prepričala in kot pri vseh stvareh sem tudi z celodnevno vodo razčistila v GLAVI. Torej, polovica dneva je za mano - brez večjih težav. V času kosila pa sem se odločila, da grem na banko, kjer se navadno zamudim kar precej časa. Zveček pa gledam "moje norce" - tako rečem Naši mali kliniki in potem še razočarane gospodinje. Skoraj edini oddaji, poleg Spet doma, ki jih spremljam po TV. Glede diete in počitnic pa ne vem kaj sem sploh pričakovale, da mi boste svetovale naj veselo jem, JOK BRATE - ne bom se dala. LP VERONIKA

marjanca45  

3. okt 2005 13:23

Bonaca, me je že mikalo, da bi z mize v moj želodček pospravila jabolka, ki sem jih skrila, pa sem prebrala tvoje pisanje mi se mi je kar milo strorilo in sem to prestavila na jutri, ko bom imela sadni dan. Hvala ti za krasno misel ! Srček je topel in to je važno. Maza, strani obračaj z zeleno puščico levo zgoraj. Vem koliko premagovanja stane, ko kuhaš tako dobre stvari za druge, vendar je potem krasen občutek, ko človeka le ne premamijo. Glede mojih kolen pa sem danes že enkrat napisala, da sem nepoboljšljiva koza ! Pa 100x sem si že rekla, da ne bom imela vodnih dni - pa na polno luno piti vodo ! NORO !!!!! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti