15. jun 2005 15:17
Hja, jaz imam (sem imela) prav toliko za izgubit kot ti.
Vztrajala sem, ker sicer nikoli ne bi vedela, kaj bi bilo, če ne bi vztrajala do konca, morda bi pa kaj več shujpala...pač nisem, j* ga. Sedaj , po dieti, se še zmeraj trudim piti vodo, oziroma je sedaj spijem še več. Pri meni je problem,ker med obroki kaj prigriznem ko mi je sila -same oke so me! Nekaj kilaže sem dobila nazaj, ko sem nehala ločevati in se s tem viškom še zmeraj borim. Sedaj se trudim hrano ločevati, pa upoštevati nizek glikemični indeks živil (poglej malo nazaj, če ne veš kaj bi to bilo, ali pa posurfaj po spletnih straneh)... včasih sem zelo dosledna, pa se mi takoj pozna pol kilce, ko sem pa površna (beri, ko je vikend) pa dobim nazaj, tako da ostajam na enakem.
Seveda je potrebno tudi gibanje, ki pa ga v zadnjem tednu pri meni skoraj ni, ker sem prilepljena za mizo. Sicer pa rolam, laufam, sexam
, vse to samo koristi cirkulaciji in peristaltiki...
tiste, ki se sprasujete zakaj bi zacele? Zato, ker ta dieta resnično pomaga, sploh tistim, z več kilogrami viška. tiste, ko imate manj "reševalnih obročkov" se boste morale pač bolj truditi. Edino tale nasvet: ko končate 90 dni, se še naprej držite načel ločevanja - vsaj pri posameznem obroku, da ne zmiksate skupaj, pa bo vse OK - verjemite mi, sem probala na lastni koži. Itak pa, stare navade so nas pripeljale k odvečnim kilam, torej imamo slabe navade in ločevalno prehranjevanje je pravi način, da se začnemo zdravo prehranjevati!
Pa obilo zabave!
Darchy