14. jun 2005 8:58
Dobro jutro, dober dan!
Vidim, da se dela nova skupina hujšaric. Krasno!!!!! Zdajle sem si ogledala album. Punce, glavne ste.
Da se ne boste čudile, če vas katera od nas za komolec pocuka, ko se kje vidimo.
Tabina, vesela sem, da si še z nami.
Za nove pa tole. Hrano naj bi ločevali po dneh B,Š,OH in sadje (vitamini). Kosilo na B dan je z juho (veliko jo sploh ne poje), ki pa jo moraš nezakuhano popiti po kosilu, ker se baje dlje prebavlja. Če je ne poješ ni panike. Večerja naj bi bila polovice kosila. Priporočljivo je jesti enako kot za kosilo. Drugače pa si privošči kosilo ali večerjo iz hrane, ki je tisti dan predpisana. Npr. za kosilo zrezek in solato, za večerjo jajce in solato. Obvezno morate spiti veliko tekočine. Vsaj 2 litra na dan. V začetku je težje, če nisi navajen piti, sčasoma pa se navadiš. Naj povem, da je najtežje začeti. Po kakšnih dveh tednih pa padeš v ritem in ni več hudo. Največ izgubiš običajno v prvem delu, v drugem največkrat teža malo stoji, samo brez panike, na koncu pa zopet zgubljaš. Ne obupat, ko teža stoji. Cm še vedno kopnijo. Zato ko začnete z dieto, se tudi zmerite okrog prsi, pasu, bokov, bedrc, zgornji del rok. Tako lažje kontroliraš zgubljanje kg in cm. Seveda je vaga naša največja prijateljica, ko kg kopnijo in sovražnica, ko kg stojijo ali so v vzponu.
Tako, zdaj pa veselo hujšat. Jaz bom napadla skodelico jagod.
Lepo se imejte!
Gobica