17. okt 2005 15:52
Hojla deklata in fantje!
Tudi jaz imam sadni dan oz. sadno zelenjavni, ker sem si odmrznila zeljno juho. Hotela sam sadni dan spremeniti v vodni po 14. uri (polna luna), pa sem si premislila, ker imam popoldan fitnes in mislim, da je bolje, da se držim te diete po planu do konca. Še dva tedna pa končam. Zadnji vodni dan pa imam 26. oktobra. Potem pa bom poskušala imeti vodne dneve na polno luno v naslednih 90 -ih dnevih diete oz. po dieti, tako kot Tejčica.
Moj se pritožuje, da sem spet na forumu. Je rekel, da naj napišem, da me ma raje debelo, kot kr naprej na forumu. Pa ja, jaz mu pa verjamem. (ha -ha -ha)
Helena sem vesela, da je že bolje. Ste pa frajerka, ko greste ponoči tečt. Super. Jaz sem šla včeraj na daljši sprehod (hitra hoja 1 uro) in moram rečr, da mi je prav pasalo. Mogoče bo tudi meni kdaj uspelo spet tečt in mi bo to prišlo v navado, kot pred leti.
Marjanca, sem bila pridna prejšnji teden. V pon. sem šla na fitnes, v tor. na jogo, vsredo smo imeli v šoli športni dan in smo šli na pohod, v čet. sem odbijala žogo na odbojki (tudi Tuna) v petek pa sem sedela pri frizerju, v sob. pospravljala, v ned. pa sprehod. Ta teden pa bomo videli, kako se bo iztekel. Diete se še pridno držim. me je strah, kako bo ko bom končala. Mislim, da si bom morala napisat dneve ali jedilnik...
Dušanka, bravo. No kako hitro se že pozna. Kar nadaljujte, bodo še boljši rezultati.
Tejčica le pogumno se nam pridruži, smo same fajn punce in nekaj fantov.
Pozdravljen Dušan?
Moram mojemu pogret čufte. Potem pa grem na fitnes.
Že spet imam dan, ko se lahko nagrickam bučnic. Sem kupila domače bučnice (kar kilo). Pri teh pa nimam meje. Ampak si jih pa privoščim le na sadni dan, a takrat verjetno preveč. Pa kaj. Malo greha ne škodi.
Claudia kile tudi meni še kar stojijo, pa kaj naj, končala bom in se trudila v naslednjih 90 dneh še ločevati hrano, da ne dobim nazaj izgubljeno.
Zdravo Smile, če misliš, da ti bo uspelo zdržati skoraj dva dni na vodi, se loti tega. A zaposli se in držim ti pesti. Kam pa hodiš ti na jogo v Žalcu?
Se mi že mudi. Lep dan vam želim in čim manj grehov.
LANES