3. okt 2005 17:43
Uf, Marjetka cvetka, tudi meni bo prav prišel tvoj recept za ričet brez mesa za naslednji škrobni dan. Hvala vam. Za jutri imam že joto (kolikor toliko brez mesa, čeprav sem uporabila vodo od kuhane krače). Se bom popravila. Helena 45, sem te že pogrešala, moja sotrpinka. Tudi jaz nimam Rinine knjižice, pa se bom malo znašla iz skupnega foruma - saj se vse sorte najde tu. Kar nekaj je pa tako napisanega v navodilih za 90 dnevno presnovno dieto. Jaz sem imela danes kremenatelčke, kuhano zelenjavo in solato, kos polnozrnatega kruha in lonček goveje čiste juhe, kar bom ponovila zvečer s polovično dozo, zjutraj in dopoldne pa sadje. Je tako v redu? Upam, da je. Robi , kako bom jaz vesela, ko mi bo uspelo 6,5 kg oklestiti trupelce, vse čestitke! Helena45, kot sem brala, se nama je s prvim dnem pridružila tudi Goga - pa smo triperesna Lanes - kar pod toplo odejo in še v kak topel šal se zavij okoli ledvičk - jaz mislim, da gre za prehlad. Tudi tebi čestitke in za kar častitljivih 10 kg - b r a v o punce. Ko bi le jaz bila tako pridna!!?? Morda še bo kaj iz tega. Lep večer vam želim Dušanka