Kuhinja-kaj na steno

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

1. mar 2007 12:27

Escada rrr

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

1. mar 2007 12:34

Vendelina, punce so ti že veliko povedale. Jaz ti le dodajam, da obstaja tudi estetika v komuniciranju in medsebojnih odnosih. Rojeni esteti to obvladajo z levo roko, ti pa očitno potrebuješ začetni tečaj! fresh

mijamarija  

član od: 19.4.2006

sporočila: 529

1. mar 2007 13:50

Hojla! Imam steklo sem zelo zadovoljna,preje sem imela ploščice pa mi niso bile všeč, problem je čiščenje. Odloči se za steklo ne bo ti žal.Ko sem lani adaptirala kuhinjo sem v zadnjem trenutku prebrala ravno na kulinariki same pozitivne lastnosti in dukcijske plošče-super zadeva. Želim ti veliko uspeha pri izbiri in nasploh pri urejanju nove kuhinje. mijamarija

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

1. mar 2007 18:55

mijamarija je napisal/a:
Hojla! Imam steklo sem zelo zadovoljna,preje sem imela ploščice pa mi niso bile všeč, problem je čiščenje. Odloči se za steklo ne bo ti žal.Ko sem lani adaptirala kuhinjo sem v zadnjem trenutku prebrala ravno na kulinariki same pozitivne lastnosti in dukcijske plošče-super zadeva. Želim ti veliko uspeha pri izbiri in nasploh pri urejanju nove kuhinje. mijamarija
Ali je skrivnost koliko te je steklo prišlo po 1m ali 1m2....kako je priterjeno in kakšna je bila podlaga pred namestitvijo stekla....in seveda kakšno steklo... Hvala za odgovor. Escada

Kalipso  

član od: 29.8.2006

sporočila: 199

3. mar 2007 15:02

ojla vsem, js sem pa prišla na idejo, da bi izmerila površino, izrezala pluto ali kako tanko iverko in nanjo naredila kolaž (zbiram mladine in podobne revije in sem že naredila kolaž na lesenem okvirju za opomnik-tablo in pride res lepo in osebno, na tistem okvirju mi vsaka slikica, napis, košček nekaj pomeni), prelakirala in čež pritrdila steklo ali kaj podobnega... in hop na steno. niti ni nujno, da bi bila cela stena narjena v kolaž, lahko so samo deli in ostalo v barvi.. me zanima kaj mislite o tej ideji lp goga sam da se kuha..

bozena  

član od: 26.10.2003

sporočila: 234

8. jan 2008 22:18

mene zanima kako pritrdite steklo na steno? božena

alenka5  

član od: 24.2.2006

sporočila: 196

9. jan 2008 7:50

Tudi moj znanec je imel steklo na steni in glej ga zlomka, steklo je počilo. Ne vem vzroka, ali je bilo nepraviln montirano a rezultat je bil ta, da je bilo potrebno kuhinjo demontirati in zamenjati oblogo, pa niti slučajno ne več s steklom. Odločil se je kar za akrilno barvo s premazom, ki se lahko čisti z mokro krpo. Je pa tudi mene zanimalo steklo, dokler nisem slišala te zgodbe. lp alenka alenka5

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

9. jan 2008 8:07

Delam z barvami za na steklo, delam vzorce na steklo za razne stranke. To je nekakšen trend, vendar ti pa ne priporočam. Sicer lepo izgleda, vendar je kar nekaj pomankljivosti. - steklo je v enem kosu.Če slučajno s čim udariš po steklu in da poči, moraš celotnega zamenjat, kar pa ni poceni. -če ni steklar,ki je to barvo nanašal na steklo, uporabil pravih sestavin, ali pravilno nanašal barvo, se začne čez čas zadnja stran luščit. Zopet strošek. ... Veliko je pasti, odločitev pa je tvoja. Steklo se pritrdi s silikonom, lepilom. Moraš pa paziti, da ni kakšen kislinski silikon, ter da je silikon namazan po celi površini stekla, ter da ni steklo, oziroma barva poškodovana. Ld barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 09. jan 2008 08:09:24

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

9. jan 2008 8:12

hoj! super so, posebno tiste s kaplljicami na listih !če ne bi bilo pomisleka o steklu, ki poči, bi se takoj odločila za kaj takega! GOSPAKATJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti