3. jan 2013 14:01
Pri moji tašči so se odločili za keramično korito in meni osebno ni všeč. Keramika je občutljiva, saj se zlahka razbije, poleg tega pa je umivalnik že poln risov od loncev in podobnega. In zaradi teh risov zgleda kot da bi bil ves čas malo umazan. Korito je tudi počilo pri montaži pipe in so ga morali že takrat zakrpati oz. je ostala manjša razpoka na mestu kjer se pritrdi pipa. Je pa kuhinja stara 3 leta.
Mislim, da je sicer odvisno koliko se kuhinja dejansko uporablja. Jaz sem vedno čisto nervozna, ko pomivam posodo, da bi mi kaj težjega z rok padlo v korito in se razbilo.
Izgleda pa drugače zelo lepo in fajn. Ko bom jaz nekoč opremljala svojo kuhinjo, se za keramičnega zagotovo ne bom odločila. Meni so všeč kar klasični (srebrni), ker se jih da fino očistit pa še občutljivi niso na udarce in praske.
Prijatelja, ki sta se pred kratkim vselila v novo hišo sta se odločila za korito iz umetnega kamna. To sem videla prvič, prijateljica pa pravi, da je z njim zadovoljna. Sicer ga mora malo bolj čistiti, ker je črno, sam material pa ni občutljiv.
Veliko veselja pri opremljanju nove kuhinje vam želim!
Lopatka