19. feb 2006 19:58
Zanimiva tema. Pa naj še jaz pridam svoj piskerček. Imela sem, ali pa imam strašno občutljivo kožo. Imela sem akne in nasploh sem bila kot mavrica. Menjala sem kreme, hodila h kozmetičarki, zdravniku....., pa ni nič pomagalo. Nazadnje sem spremenila prehrano in namesto vseh mogočih mask in krem začela svoje telo, vključno z lasiščem mazati s slano vodo. V lonček za ćaj sem dala 3 zvrhane žličke soli, jo raztopila in namazala po celem telesu. Pustila sem, da se je to na meni posušilo, nakar sem se ravno tako povsod namazala z limoninim sokom. Strašno me je srbelo in komaj sem čakala, da je minilo 5 minut, da sem vse sprala iz telesa. Umivam se strogo z najbolj navadnim trdim milom ki nima nobenih dodatkov. Po vsej tej proceduri na suho kožo nanesem samo še lešnikovo, orehovo ali olivno olje. Koža je svilnata, brez gub. Za obraz strogo uporabljam le mlačno vodo in če se le da orehovo olje. Nobenih krem, nobenih mask, nič drugega. To olje uporabljam tudi če sem izpostavljena močnemu soncu. Nobenih problemov nimam več.
lp Vesna