5. maj 2005 12:07
Ta pa še ne pomaga pri urejanju strani Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. maj 2005 12:07
Ta pa še ne pomaga pri urejanju strani Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. maj 2005 14:47
Ja, pomaga pa pri organizaciji dnevov in noči. Gobica
5. maj 2005 16:30
Ja, Jernej, naj se urejanja strani loti čim kasneje. Saj veš, pritisk na eno napačno tipko in tako naprej...Mamamia mamamia
5. maj 2005 16:36
Pravzaprav smo vsi skupaj ena velika družina zbrani pri isti mizi! Marjetka cvetka
5. maj 2005 17:03
Lisička: Trenutno mu mi pomagamo pri organizaciji dnevov in noči, ker ponoči misli, da je dan! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. maj 2005 20:50
Jernej, poskusajte ga imeti cimvec budnega cez dan, zvecer naj bo utrujen in uvedite RUTINO. Kopanje, hrana in spanje zvecer ob priblizno istem casu. Nekaj dni bo potrebno, sledi zanesljiv uspeh. Potrebno pa je biti vztrajen in dosleden. lp vsej druzini. julia
5. maj 2005 21:51
Ja lopato bo dobil v roke popolne, da malo koplje, pol bo pa utrujen in bo spal, hehehe... Ne, saj kar gre. Še posebno ker Damjana vstaja Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. maj 2005 23:22
Da še jaz pristavim svoj piskrček! Jernej, pri nas je vstajal ponoči tudi ati, starejšega smo prve tri mesece nosili po rokah cele noči, po porodu mlajšega pa sem zbolela in je ati skrbel za oba in to kar cele 3 mesece! To je najboljši ati na svetu - še danes! Lep pozdrav mladi družinici in naj vas zdravje spremlja! Galja
5. maj 2005 23:29
Ati pri nas pa nima mleka Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2005 0:12
Tudi sama sem vesela, da sem malo več zvedela o družini Pečjak. Čestitke vsem. Ob prvem prihodu v domovino, bom kupila kakšno knjigo, pa naj bo to od gospe ali gospoda . Gospodu Jerneju pa sporočam, da imam najlepšo kuharsko knjigo na svetu, vezano v rdeče usnje. Nastala je tako, da sem zbrala meni najbolj zanimive recepte iz Kulinarike. Natisnila sem recepte s pomočjo računalnika, zraven pa dodala še svoje recepte in sicer tiste, ki jih še nisem objavila. Seveda bom knjigo uporabljala samo za lastno uporabo. Ko sem liste nesla v knjigoveznico, si nisem točno predstavljala, kako bo knjiga izgledala. Sedaj, ko jo imam pred sabo, se mi zdi, da je to najlepša knjiga na svetu. Posebaj bi se zahvalaila gospodu Jerneju in vsem ostalim Pečjakovim, saj brez njih te knjige ne bi bilo. Lp MajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Schwarzwald kocke