7. apr 2005 13:04
Piškotek: Ja, ker sem forum že popravil Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. apr 2005 13:04
Piškotek: Ja, ker sem forum že popravil Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. apr 2005 13:06
No, zdaj je pa že nazaj. Hvala Jernej... mislim, sem bila začudena, razočarana.. Me veseli, da ni bilo namerno in trajno. lp, Irena p.s. - pa saj ni šlo za nezaupanje, bolj za presenečenje, ker ste nas vedno obveščali o vseh novostih. Danes pa ni bilo nikjer nič za prebrat, ti se tudi nisi oglasil , kot se ponavadi tako rekoč v hipu, če kaj crkne, potem pa človek ne ve, kaj bi si misli. Viš, Veri je pomislila, da morda beremo prvoaprilsko šalo... Sporočilo je spremenil(a) piškotek dne 07. apr 2005 13:12:50
7. apr 2005 13:09
jernej, še vedni imam eno vprašanje! link "preglej vse novosti" mi je še včeraj delal, zdaj pa ne več. se pokaže 1 zadetek in sporočilo, da je samo za člene plus paketa. kako zdaj? hm ... sara
7. apr 2005 13:10
Ohh, hvalabogu. Hvala, Jernej... LP ===
7. apr 2005 13:12
Meni se je tudi čudno zdelo, saj nas je Jernej o vsem obveščal. Kar odleglo mi je. LP
7. apr 2005 13:43
Jernej je že povedal, da ne bo zaklenil vsebine... najmanj pa foruma, na katerem sodelujete in receptov. Zato sem kar malo razočaran. Zaklenjene so reči, ki niso nujno pomembne, da prideš do vsebine in to le zato, da lahko obstaja ta stran že toliko let. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Slivove rožice