???

d.  

član od: 3.12.2003

sporočila: 523

7. apr 2005 12:36

Veri, upam, da nism bila nesramna - ni bilo tako mišljeno...niti najmanj. Res čudno, da nas ni nihče opozoril. Ne vem, ampak ne razumem, zakaj naj bi bil forum namenjen le naročnikom. Prvič slišim za to, forumi so vendar odprti za širšo javnost, če si le prijavljen oz. registriran uporabnik!? Res ne vem...prav razočarana sem. ===

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

7. apr 2005 12:44

ne, d. nisi bila nesramna, te pa (in ostale) zelo razumem, da ste razočarane! Še bolj čudno je, da jaz nikakor ne najdem nikjer za prebrat, kaj vse me bo doletelo, če se recimo odplusam... Prej sem se odjavila in kot neregistriran član gledala vse skup, pa sem vse forume in recepte videla, seveda pa nisem mogla pošiljat sporočil, ker nisem bila prijavljena. Ne poznam pa nikogar, ki bi bil prijavljen in neregistriran, da bi probala še to. Kje to piše? Veri

d.  

7. apr 2005 12:49

Sej, ubistvu lahko prideš do receptov, problem je pregled novosti. In pa forum. Vidiš lahko samo prvo temo na vsaki strani. Ne vem, če sem razumljivo napisala-nimam pojma o računalniški terminologiji. Uglavnem ne moreš več priti do starih tem na forumu. To je meni najbolj zoprno. ===

piškotek  

član od: 14.11.2001

sporočila: 519

7. apr 2005 12:55

Jaz pa sem vseeno pričakovala kakšno besedo od urednikov strani, mislim... tako, vsaj vljudnostno pojasnilo. In, d. ... jaz do receptov ne pridem, z iskanjem je tako, kot si napisala, poleg tega pa odprem lahko še teme, ki so na portalu, t.j. ta hip aktualne. Irena

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. apr 2005 12:56

??? Gre očitno za nesporazum. Očitno se je nekaj pokvarilo Kaj prosim točno ne deluje, da popravim? Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

7. apr 2005 12:58

zadnjih pet novosti - preglej vse novosti če hočem pregledat vse novosti, mi izpiše samo en naslov in spodaj obvestilo, da kot nečlanu ... iskalnik po forumu pa, kolikor sem opazila, za nečlane itak že ves čas ne poišče več kot 1 zadetek. enako je z iskanjem po bazi receptov - ven vrže samo enega, čeprav bi danemu kriteriju ustrezalo več zadetkov. sara Sporočilo je spremenil(a) sara.vidmar dne 07. apr 2005 13:00:18

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

7. apr 2005 13:00

no, vidite, punce, pa se je uredilo! Meni se je pa čudno zdelo, ker sem kot neregistrirana lahko videla stare forume, vse komentarje in recepte, vse... Včasih kaj en dela, se zgodi:) Veri

d.  

7. apr 2005 13:00

Ahh, se mi je kar zdelo! Takole je: ko na portalu klikneš na "vsi forumi" se izpiše začetni - se pravi forum "Kaj jutri za kosilo", spodaj pa napis: "Rezultatov je 3727. Samo naročnikom Plus Paketa se prikaže več kot 1 zadetek!" Ali pa med recepti, klikneš na "Novosti" pa se pojavi "Najboljši mlečni kruhek" in isti napis. LP ===

piškotek  

član od: 14.11.2001

sporočila: 519

7. apr 2005 13:01

Ja, očitno. Zdaj imam jaz recepte nazaj, pa če kliknem "prikaz novosti v 24 urah tudi deluje. Če pa npr. kliknem pri forumu "nova", ali pa pri receptih "novi" mi ven vrže samo zadnji, ker da je vse ostalo namenjeno le uporabnikom plus paketa. Irena

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. apr 2005 13:04

Se opravičujem za neljubo napako, včeraj sem nekaj iskalec popravljal, pa nisem opazil, da je prišlo do tega. Veliko je različnih statusov veste (član, nečlan, plus član, potečeni član itd.). Danes zjutraj sem pa računalnik popravljal in sem ga šele zdaj prižgal pa že toliko jeznih sporočil. Nam pa res zaupate Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti