Dormeo

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

26. jan 2007 18:34

Tudi sama imam Dormeo dvojni in sem zadovoljna. Pred nekaj meseci sem opazila, da mi je spodaj splesnil, no takoj smo odstranili iverko, ki je bila pod njim in kupili dormeo letvice, tiste, s katerimi lahko reguliraš trdoto. Sedaj je v redu, le malce škripajo. Tega se pa še nisem navadila. Lep pozdrav in lep spanec Buča buča

dome  

član od: 7.4.2004

sporočila: 341

26. jan 2007 20:05

buča, tudi pri nas je škripalo posteljno dno, pa mi je prodajalec svetoval, naj ga zdrgnem s pralnim milom. Pomagalo je. lp dome

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

26. jan 2007 22:10

Tudi pri nas imamo dormeo in smo vsi navdušeni nad njim, imamo ta velikega za zakonsko posteljo in hčerka ima malega za enojno posteljo. Ma nam je super, ga ne dam za noben denar. Čeprav prvi teden, ko smo ga kupili sem mislila, da bom kar umrla, nič nisem spala, ker nisem bila navajena na tak trd jogi, zdaj ko smo se nanj navadili je zakon. darja2

Data  

član od: 17.6.2003

sporočila: 30

29. jan 2007 12:10

Sama sem z dormeo vzmetnico zelo nezadovoljna, tako da se kratkem verjetno bliža nakup nove vzmetnice... Zjutraj se zbudim grozno utrujena, vse me boli, glavoboli se kar ponavljajo... Uporabljam ga po navodilih, vendar pri meni očitno deluje ravno nasprotno. Moj dragi sicer sedaj dosti bolje spi (lahko rečem celo kot dojenček), tako da bo verjetno še najboljša varianta, da kupiva dve vzmetnici, vsak od svojega proizvajalca... Data

ferda  

član od: 1.10.2003

sporočila: 280

31. jan 2007 19:52

OJ ljudje zakaj pa ne pomislite na vodno posteljo? ta se prilagaja tebi in ne obratno ni trdo in je prijetno toplo ko greš spat. sama jo imam in je FANTASTIKA .lep pozdrav da o sexu ne razlagam! Sporočilo je spremenil(a) ferda dne 31. jan 2007 19:53:23

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

31. jan 2007 19:59

jade

ela  

član od: 28.9.2006

sporočila: 735

31. jan 2007 20:04

Khm,Ferda...Koliko pa si dala za vodno posteljo? Ker se tudi midva namreč odločava za nov jogi,če pa bi še sex bil boljši...plačam tudi malo več ela

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

31. jan 2007 20:40

OHHH!Bala bi se da spusti,ali da jo predrem-že s čim. ena mš

tamara1  

član od: 10.11.2005

sporočila: 109

1. feb 2007 8:59

Ena miš predreš jo lahko samo z ostrim predmetom (škarjami , noži šivankami.....) teh pa verjetno ne uporabljate v postelji. Mi imamo tudi vodno postelje pet let in je ne bi zamenjala za nič na svetu.. Ne samo to da je prijetno topla, nikogar ne rabiš za gretje nog, pa tako kot je napisala Ferda sex je veliko bolj prijeten...nič škripanja, oguljenih kolen ...... Nakup ni bil poceni (okoli 420.000 SIT), vendar smo jo kupili na obroke, saj za avto tudi plačujemo. Moja perfektna kombinacija za spanje: vodna postelja, puh "kovtri" in flanela prevleke. Za Dormeo pa se mi postavlja samo vprašenje koliko dejansko stane, glede na količino reklam ki so v obtoku. Za posteljo je bil prvo mož, ker ga je matral križ, jaz pa sem bila proti, ker si nisem znala predstavljati kako sploh lahko spiš. tamara1

vanja1  

član od: 8.11.2005

sporočila: 17

1. feb 2007 11:41

Jaz moram tudi napisat svojo izkušjo z Dormeo jogijem. Že prvo kot prvo se mi je zdel nenormalno tanki in lahki. Kar zavit v folijo. Jaz sem bla skeptična, fant pa je vztrajal pri nakupu. Jaz nisem imela pripomb na spanje, fant pa se je vsako jutro zbujal nenormalno prepoten. To sva pripisovala živcem in stresu v službi, nikoli jogiju. Potem, čez leto pa sam odkrila da je začela prevleka jagija preperet. Kar reže so se začele delat. In ker je garancija na prevleko samo 1 leto nisma mogla nič nardit. No, potem sva se vseeno odločla za nov jogi. Od Meblota stres free. Sicer precej dražji kot Dormeo (160x200) ampak spanje. Ni primerjave! Fant se nikoli več ne zbudi prepoten in tudi sam priznava da veliko bolje spi. Moje mneje o Dormeju: se splača dat malo več za jogi in ne kupit Dormea vanja1 vanja1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti