5. okt 2006 11:08
Ja tudi nečakinja od mojega fanta ima Dormeo in je strašno trd. Sem se gor usedla in potipala. Groza. Bogi otrok...upam, da ji kmalu kupijo drug jogi. Marjetka
5. okt 2006 11:08
Ja tudi nečakinja od mojega fanta ima Dormeo in je strašno trd. Sem se gor usedla in potipala. Groza. Bogi otrok...upam, da ji kmalu kupijo drug jogi. Marjetka
5. okt 2006 11:27
Naj še jaz podam svoje mnenje. Pred nekaj meseci sem šla na zamenjavo novega jogija. Seveda je bila odločitev glede, kaj vse se dobi na trgu, težka. Prejšnji jogi sem po raznih priporočilih kupila zelo trdega, iz samih naravnih vlakninh in brez vzmeti, češ, kako je dober za hrtenico. No ja, v začetku je bilo vse dobro, dokler je bila tudi hrtenica zdrava, toda po nekaj letih, pa ugotoviš, da le ni tako dobro. In sem šla v nakupe, po informacije na vseh možnih področjih in se odločila za t.i. žepkino vzmetenje - lahko rečem zelo mehlo (kar so mi v podjetju še posebej prilagodili) vzmetenje, prevlečeno z lateksom, pa potem ne vem kaj vse iz naravnih vlaknin čez, seveda pod jogi še lesene letve, z dvigom zglavja. In morem reč, da sem zelo zadovoljna, tudi spanje glede na trenutno zdravje, je dokaj dobro, z občasnim spustom in dvigom po potrebi. Je pa res, da pri vsakem preoblačenju je potrebno jogi obrnit (da ne nastane vdolbina). Dormeo pa kolikor se še spomnim, so mi večinoma odsvetovali in tudi pretrd je bil zame. Seveda je bil Doremo tudi nekoliko cenejši, pa vendarle, se splača dati nekaj več za ljubo zdravje. Pa prijeten spanec in lp oliva
5. okt 2006 13:20
Na Dormeu spiš kot na deskah, če nimaš pravih letev pod njim. Brez njih je trd, ker nima vzmeti, če pa je iverka za podlago pa še plesni. Midva imava lateks od dollarja, hčera ga je tudi imela, potem pa je zamenjala zaradi spremembe velikosti postelje za Dormeo in ni nič kaj zadovoljna z njim. V začetku je sicer rekla, da ni kakšne opazne razlike, zdaj pa že jamra. Pa še v sredini se ji je vgreznil. Že razmišljam, da bi ga reklamirali. LP
5. okt 2006 13:35
Izgleda, da sem potem jaz edina, ki je zadovoljna z dormeom. jade
5. okt 2006 14:04
Jade, jaz sem se tudi privadila, točno leto je, kar ga imava. Na začetku se nisem mogla navaditi, ker je res razlika med navadnim in tem, zdaj pa ga ne bi več menjala. Mogoče se naslednjič odločim za latex izvedbo, ko ga že tako hvalijo, do tačas pa......bo dober Dormeo. Mu nič ne manjka. Galja
5. okt 2006 14:16
Pred nekaj meseci smo sinu zamenjali ležišče - s kavča se je selil na dormeo. Od prvega dne pravi, da spi kot angelček; glavoboli, ki so ga pogosto pestili, so mimo, bolečine v hrbtenici... Je pa res, da so pomembne letve, ki so pod jogijem in tudi kontur blazina, ki, se mi zdi, smo jo dobili celo gratis. Ko bom velika se bom z veseljem odločila za dormeo. Pozdravček! Vrana
5. okt 2006 15:08
Tudi midva sva pred nekaj meseci menjala vzmetnice in blazine. Odločila sva se za Dormeo. Bilo je prav hudo kakšne štirtinajst dni. Namesto lepo odpočita, sva se zbujala vsa polomljena in neprespana. Nazaj bi dala že stare, toda sva jih že odpeljala na odpad in sva še vstrajala. Sedaj pa je minil mesec dni in je spanje in počitek res tak kot ga reklamirajo. Enako je z vzglavniki. Moti me le to, da so prevleke sedaj dosti prevelike. Vsekakor priporočam. Pozdrav, antonija.
22. jan 2007 16:40
Pri nas imamo dormeo že sedmo leto, posteljni okvir pa od Mebla z vgrajenimi po obliki telesa oblikovanimi letvicami. Spimo udobno, ni nobenega sledu o kakšnih vdolbinah pa mož tehta 120 kg. Se pa strinjam, da na iverki plesnuje, ker ne diha, se mi zdi , da je potrebno upoštevati tudi to na kaj postaviš dormeo. Za ceno, ki jo dormeo ima, mislim,da nudi maksimalno udoben spanec. nasha
22. jan 2007 16:57
Imam vložek Figura.Res me je takoj prenehal boleti križ in sem silno zadovoljna z njo.Malo dražji a mi je še dans fajn ker sem se odločla. ena mš
26. jan 2007 17:18
Tudi midva z možem imava dormeo in sicer vsak svojega,tako so mi ob nakupu svetovali.Spodaj je dobro da so letvice,da zrak kroži.Najbolj všeč pri dormeu mi je pa to,da je lahek in ga lahko ob vsakem postiljanju prezračim.Ob lepem suhem ali pa vetrovnem vremenu ga kar ven odnesem.Zamenjajo ga pa baje takoj ko reklamiraš,pa sploh ni važno kako dolgo ga že imaš.Soseda je imela enega čez celo zakonsko posteljo in se ji je začel "gubati",je poklicala in so ji pripeljali novega že čez dva ali tri dni.Meni je všeč. KristinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Hrustljav rogljiček s sladoledom