15. nov 2006 9:10
Katti, preberi kaj je napisal "booris" na prvi strani! Jaz imam že več kot 11 let enake izkušnje. Spomladi se postim po 21 in tudi več dni, med letom pa sem in tja krajši čas. Telo sčasoma kar samo pove, kda je to potrebno. V času grozdja sem tudi več dni samo ob vodi in grozdju. Počutje odlično, energija hiperaktivna.
Priporočam pa vsem, ki ste na poti k postenju, da se prej na to pripravite, kajti postenje ni stradanje!
Še vedno po toliko letih pred postenjem vzamem v roke literaturo, pošasi izločam iz prehrane določena živila in šele potem grem na post. Ne kar od danes na jutri! Že danes vem kateri dan spomladi pričnem s postom, tako da je moja podzavest s tem že ves čas seznanjena in potem je to povsem enostavno.
Pravzaprav postane to enostavno takrat, ko to postane del življenja. Je pa res, da se včasih pri prehrani pregrešim, vendar ne pretiravam in se za to tudi ne obremenjujem preveč.
Izšel je ponatis knjige ŽIVETI BREZ BOLEZNI Ernest Gunter - priporočam, kakor priporočam tudi knjigo PROČ IZ KUHARSKIM LONCEM - je rasprodana, dobiš jo knjižnici.
Če ne zmoreš sama, poišči pomoč pri društvu PREPOROD g.Marjam VIDENŠEK -večkrat ima tudi predavanja 041 573 778
preporod@amis.net
Če se ne motim bo celodnevni seminar na temo post in presna prehrana na mednarodni ravni 18.11.06 v Celju. Prevod iz angleščine zagotovljen,cena celodnevnega seminarja s presnim kosilom je 5.000,00 sit.
Naredite si lep dan !
kobra 1