7. mar 2005 15:03
JAz bi se strinjala s SuzanoZ, če le imate v družini koga, ki zna to pojasniti. Odvisno je tudi od tega, ali bodo res vsi povabljeni sploh spraševali, kaj kupiti. Iz izkušnej drugih slišim, da eni kar naravnost vprašajo, kdo kaj potrebuje, drugi pa sploh ne in na lastno pest nekaj prinesejo.
Kaj pa če mladoporočenca zadevo rešita elegantno in sicer tako, da odpreta "knjigo" v Merkurju, Rutarju ali kje vse to že imajo. V to knjigo napišeta, kaj vse potrebujeta, povabljeni pa potem tam izberejo ali pa jima podarijo bon. Prodajalci poskrbijo, da se kupljeno darilo že prečrta, tako da ni monosti za podvajanje.Tako so zadovoljni vsi - povabljeni lahko izberejo darilo glede na svoje denarne zmožnosti, mladoporočenca pa dobita res samo tisto, kar potrebujeta oziroma sta v knjigo zapisala. Misliš, Prekmurka, da bi ta možnost bila za vas sprejemljiva? Če ne, potem ne ostane drugega kot osebno pojasnilo. Ne vem, meni ne bi bilo ljubo, da mi nekdo že na vabilo napiše številko bančnega računa, kam naj mu nakažem denar, čeprav bi spoštovala tudi to in vabilu primerno ravnala.
Pozdrav, Mamamia
mamamia