8. mar 2005 8:45
Meni pa se zdi posteno in prav, da se pove, da mladoporocenca ne zelita raznoraznih masinc za kofe in strgalnikov, ce to ze vse imata. Ne vem, kaj je tu tako sramotnega. Dandanes ni vec taka blaginja, da bi metali denar skozi okno za nepotrebne ali podvojene predmete. Res se to zeljo lahko izrazi na tak ali drugacen nacin, na vabilu, osebno, zasebno ali napisano na veliko in podcrtano.
Sploh pa ne vem, kako si lahko kdo upa obsojat take zelje!? Se dobro, da se sploh ljudje odlocajo za take korake, kot je poroka. Kaj sploh vemo, koliko jih stane (priprav, prostega casa, naporov) ta dan deliti z nami? Tisti, ki se jim kaj takega zdi nezaslisano ali bi celo kuhali kake zamere (!!!), bi bili na moji poroki pravzaprav cisto odvec. Seveda je to moje mnenje. Ce bi se midva porocila, bi vsekakor povabila na poroko ljudi, ki so nama pri srcu, in taki, ki bi odklonili najino "potrebo" po denarju ali naju obsojali in se posmehovali pa...PA PA!
Pred 2 letoma smo na zeljo prijateljice ostale punce na tekoci racun agencije, s katero sta sla na porocno potovanje, nakazale denar za vse zajtrke in nekaj ogledov v Mehiki, kamor sta potovala. Agencija, ki je konco ceno potovanja "razdrobila" na dele in omogocila nakup posamezne storitve, pa je izdelala licno knjigo s slikami in imeni vseh, ki smo nakazovali denar, pod slike pa pripisali nase zelje. Kaj je tu kaj tako narobe?
Pa brez zamere tudi meni.
TanjaG.
Sporočilo je spremenil(a) TanjaG. dne 08. mar 2005 08:46:55