28. mar 2002 12:46
Ina, hvala.
Še se bom oglsila. Danes, ko pridem domov, bom bolj točno pogledala, kako in kaj piše na gumbih, nato pa bom zagotovo še postavila kakšna vprašanja. Nimam namreč namena uporabljati MV le za odtaljevanje kruha, ampak tudi za druge stvari, saj se sicer ne splača imeti tiste "škatle" na pultu samo zaradi kruha.
Nimam pa namena v MV kuhati celotnih kosil ipd, za te stvari imam SK ploščo in pečico.
Hej, še to: koliko pa pokuri taka pečica (mislim na kilovate...) napram ostalim grelnim telesom v kuhinji??
Torej, če semte , Ina, prav razumela, najprej pritisneš tipko Defrost, nato vtipkaš ?? (jaz imam sekunde, če se ne motim, ali kako??) čas in start.
Jaz sem včeraj nekaj eksperimentirala in sem postavila v pečico kozarec z vodo in vtipkala TIME in 20 (sekund). Po dvajsetih sekundah je bila voda topla, ne vrela.
????? Ogromno stvari me zanima, toda jutri bom povedala točne podatke o pečici in kaj piše na gumbih, potem pa PROSIM PROSIM, da mi vsi priskočite na pomoč.
Grozno je, če ni navodil in ne človeka, ki bi ti fizično prikazal delovanje.
Na Kul Slo sem si sprintala dolg članek glede Mikrovalovke, pa mi ni še vse jasno. Tudi vse recepte iz baze receptov in nasvetov in forumov sem si ogledala, ampak MV ostaja še zaenkrat uganka.
LP
larisa