Masažni aparati

Hobotka  

član od: 2.11.2004

sporočila: 274

tema odprta - 3. mar 2005 10:53 | ogledi: 2.812 | odgovori: 13

Se opravičujem vsem ki ste že prebrali moje vprašanje, vendar me čudi ker še nisem dobila odgovora, zato vprašanje prestavljam pod recepte in nasvete, ki zgleda da so bolj obiskani.

*

Prosim za pomoč, na nekem sejmu ali prodajnem centru sem pred nekaj časa videla nekoga ki je demonstriral neke masažne aparate, ki ne vibrirajo ampak resnično masirajo. Aparat ima kot nekakšne cca 10 cm dolge "rogece" ki te objamejo in masirajo. To sem tudi preizkusila in lahko rečem da je bilo božansko. Žal pa sedaj tega ne zasledim več. Mi morda lahko kdo pomaga?

Hobotka

Hobotka

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

3. mar 2005 11:48

Hobotka, če si iz Ljubljane...v nedeljo sem bil na bolšjaku, tam pri avtosejmu in sem videl tak masažni aparat na rogece. Aparat si daš za tilnik in te masira po vratu, ne? LP Bojan

Zvvr7a  

član od: 5.1.2005

sporočila: 36

3. mar 2005 13:14

Kaj je ta masažni aparat mogoče air massager iz tv shopa, ki ima "škornja" za noge in dve blazini za bedre ali križ? zvončica

Hobotka  

3. mar 2005 16:45

Ne Zvončica to ni to. Bojan ti pa se ne rogaj mojim rogecam he he he. Hobotka

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

3. mar 2005 17:24

Joj, hobotka, vem kaj mislis...imam doma spravljeno natisnjeno reklamo in telefonsko stevilko deklice, ki je te masazne aparate promovirala. Bojim se, da pred ponedeljkom ne bom prisla do interneta (grem na podaljsan vikend)! Kaj sedaj? Ce dobis pred ponedeljkom, ok, ce ne ti napisem takoj, ko se dokopljem do povezave. Ok? TanjaG.

Hobotka  

4. mar 2005 16:11

Tanja res sem vesela, da se je našel nekdo, ki ve zakaj se gre in komaj čakam ponedeljka. Uživaj na vikendu Hobotka

TanjaG.  

7. mar 2005 9:54

Hobotka, prosim, ne mi zamerit. Pozno sva prisla domov in seveda sem pozabila. Lahko mi posljes na privat sporocilo tvojo telefonsko (gsm), pa ti popoldne sporocim to stevliko, ali pa potrpis do jutri? Na vikendu pa sva res uzivala, hvala. TanjaG.

neznan uporabnik

7. mar 2005 11:51

Če se ne motim imam takšen aparat, mi ga je mož kupil lani za dan žena in lahko rečem da sem z njim zelo zadovoljna, že dolgo nisem bila kakšnega darila tako vesela kot tega. Tole je njihova spletna stran, ki jo jaz večkrat pogledam imajo vedno kakšne novitete tel.številke pa nimam pa saj jo lahko dobiš potem na spletni strani www.bralcom-sp.si. Hobotka uživaj in se relaksiraj Blitva

TanjaG.  

8. mar 2005 8:25

Hobotka, sem ti poslala podatke na privat sporocilo. Prosim, potrdi, da si jih dobila. Lep dan vsem. TanjaG.

Hobotka  

8. mar 2005 9:54

Hvala Tanji in Blitvi, sem že stopila v kontakt z njimi in zadevo naročila, kako učinkuje pa vam bom še poročala Lep dan in lepo praznujte vse udeleženke tega foruma enako pa seveda tudi udeleženci pa na kakšno rožco ne pozabite, lahko tudi kdaj med letom ne samo danes. Hobotka

neznan uporabnik

14. apr 2005 17:42

Hobotka nič ne poročaš kako si zadovoljna s svojim masažnim aparatom. Tudi jaz senm se odločila za nakup ampak sem vzela masažno blazino ker imam več težav z bolečinami v križu. Uporabljam jo 10 dni in sem ful zadovoljna, zvečer se pri nas skoraj kregajo kdo se bo masiral, končno se da kupit neki takega ko je res podobno temu kar nudi ročna masaža pa še tiste butaste vibracije nima ko si od nje samo živčen. Blitva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti