Masažni aparati

Hobotka  

član od: 2.11.2004

sporočila: 274

25. apr 2005 14:39

Joj tako sem zasedena, da skoraj nimam več časa na najbolj kul spletno stran. Ja kar se tiče masažnega aparata sem ful zadovoljna, nudi nam res veliko sprostitve in tako prijetno zrelaksira, ko prideš utrujen domov. Bom pa verjetno kupila tudi tisto masažno blazino, ker mož skoraj cel dan presedi za pisalno mizo in ima probleme z bolečinami v križu. Samo se bojim, da ni to kr neki, ko brni in trese . Kakšne so tvoje izkušnje? Hobotka Hobotka

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

25. apr 2005 15:24

Aparatov o katerih pišete sicer ne poznam. Pri nas smo pred tremi tedni kupili masažni aparat ki masira po principu tradicionalne kitajske masaže. Moram rečt da je zelo fin, saj te dobesedno "nafila" z energijo - pošlje ti kisik v kri. Ja pa tako narejen da se lahko masiraš v sede, v stoje, ali pa samo posamezne dele telesa - po želji. Zadeva sicer stane 140.000 sit, vendar se ga baje da vzet tudi na obroke, to znese cca. 7.000 na mesec, se pravi to si pa skoraj vsak že lahko privošči. Če ga kdo hoče sprobat mi lahko pošlje sporočilo na zasebno pošto, pa se bomo zmenili. LP Vanja ivonja

neznan uporabnik

26. apr 2005 13:30

Hoj Hobotka! Ja revica ti zdej so pred nami prazniki pa si boš malo odpočila. Kar pa se tiče masažnih aparatov mi so ful zadovoljni skoraj še bolj s to masažno blazino Maxiwell ker je bolj priročna in lažja za uporabo in kot sem ti že napisala nič ne vibrira ampak res MASIRA . Kar privošči jo svojemu dragemu možičku mislim da te bo lepo crkljal. Lep praznike Blitva Blitva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti