7. jun 2005 15:31
pozdravljene! tudi jaz sem danes na vodi, dosedaj je bilo uspešno, razen enega makarona, ki sem ga poskusila, ko sem malemu kuhala in pa pila sem kavo. Šele zdaj se je začel želodček oglašati, pa sem si šla narediti eno juho iz argo kocke, kar bo pa bo. Drugače pa sem presenetljivo polna delovne vneme, pospravljala sem omare, eno sem celo spravila v klet (z dvigalom seveda), tak da se mi je nabralo polno robe za v smeti in stanovanje zgleda ali pa imam vsaj tak občutek, dosti lepše. Marjanca in marjetka cvetka, upam, da se vama bo zdravje popravilo, pa tudi vsem ostalim na vodi in na dieti želim čim več uspeha in malo poročanja o grehih jutri. Mene je zdajle že začelo mikati, da bi dala kaj v usta, a samo 8 ur še je in ne dam se. No, ne vem, kako boste ve, jaz bom poskusila kar odspati do jutra in šele potem dati kako sadje v usta. Verjetno bodo to banane, ki so najbolj nasitne, da bom zdržala do kosila. Se pa spravljam danes, če ne bo preveč deževalo, nabrat malo bezga za čaj. Tako lepo diši pa še čaj je res dober in baje dobro odvaja vodo. Drugače pa sem se odločila skupaj s sodelavko, da greva maja naslednje leto na neko selekcijo, kjer moraš biti fizično res dobro pripravljen, da prideš skozi in ne glede na mojo trenutno kondicijo, bom poskusila pridobiti toliko moči in kondicije, da bom prišla skozi. Pa ninajbolj pomemben tek, bolj so važni vzponi po hribih, česar me je strah. a ima katera izkušnje s hribolazenjem in tem, da moraš imeti na sebi dosti opreme? brittney