1. jun 2005 14:31
Kot vedno ste zares zlate z vašimi vzpodbudnimi besedami. Hvala vsaki posebej. olina - o moji manekenski postavi nisem prav prepričana (kratke noge in to), ampak tvoje besede so pravi obliž na dušo. Gotovo pa samozavest z izgubljenimi kg sorazmerno raste, to že občutim. marjanca - kot vedno znaš najti prave besede za človekovo ranjeno dušo. Imaš čisto prav, samo včasih, ko si dol, se ti zdi, da ne boš nikoli več prišel na zeleno vejo, čeprav racionalno veš, da boš. lisička - hvala ti za čestitke in sožalje. Busy Bee - čisto prav imaš. Ko sem šla na moje B kosilo, je zdaj svet lepši. Dobre razloge za dieto imaš. Morda bi bilo zanimivo slišat od vsake, kakšni so njeni razlogi za dieto. Moji so: 1) Moje obleke mi stojijo dosti lepše kot prej - ne tiščijo več, so bolj udobne+boljše izgledam (ne kot kakšna prevezana šunka), imam manjši trebušček in zadnjico (moja večna ahilova peta). Veselim se tudi morja dosti bolj, ker mi zdaj kopalke stojijo dosti lepše. 2) Sem bolj lahkotna, lažje se premikam, hodim, skačem pri aerobiki, kolesarim. 3) Imam več energije, manj sem utrujena po obrokih, boljše spim. 4) Bolje prenašam vročino (je pa res, da me tudi malo bolj zebe, ampak vedno se je lažje več oblečt kot pa dat iz kože, če ti je preveč vroče). 5) Pohvale upam še pridejo, zaenkrat se mi še ne pozna toliko (opažam pa razliko sama, kar je tudi v redu). 6) Nimam občutka krivde, ko kaj jem (seveda, če se držim diete). 7) Prekrasen občutek ko vem, da gredo kile končno dol! Najbrž bi se našel še kakšen. Kaj pa ve? mala mucica