3. maj 2005 20:03
Zdravo, drage moje rožice ! Spet sem med vami in tokrat s čudovito novico, da mi ne bo treba na operacijo. Skoraj sem poljubila mojega zdravnika. Sem se pa pravzaprav peljala dol brez veze, ker jim je zatajila evidenca in so spregledali, da so mi MR delali že marca, preko reda, ker sem komaj hodila, potem pa so me naročili še po normalni poti. Ampak sem vsaj prišla do mojega zdravnika, ki me je potem tako osrečil. Že planiramo dopust, ki ga lani zaradi mene nismo imeli. Ja, s čakalno dobo je pa res kriza. meni so tam rekli, da je sedaj zmanjšana na 4 mesece, ker delajo v dveh izmenah, prej pa je bila 6 mesecev. Tejčica, ti si prava slika s temi tvojimi njoki. Zgodba je sedaj že tako ali drugače končana, samo jaz običajno takšne skušnjave zmečem stran. Omenila si, da boš obirala jagode. Pazi, v kakšni pozi boš. Meni zdravniki ves čas govorijo, naj pri vsakem takem delu klečim in me res dosti manj boli. Če se prav spomnim, ima tudi tvoja mami probleme z malo več kilogrami in hrbtenico, zato ji povej, da se je meni to moje hujšanje stokrat poplačalo. Sploh ne morem verjeti, koliko manj me boli. Zdravnik me je zelo čudno gledal in vprašal, zakaj sem toliko shujšala. Rekel je, da me prav gotovo manj boli zaradi manj kil. Mogoče pa bo to stimulacija za tvojo mami. Res se splača. Suhica, jaz si naredim pice cel pekač ca. 40 dag moke in jo potem 1/4, ostalo pa zmrznem. Samo v mikrovalovki jo pogrejem in že lahko jem. Riba-ribica, še malo pa bomo ustanovile klub mamic samohranilk, kaj praviš ? Za soboto sem 100%, samo pri vremenski napovedi so povedali, da bo v soboto kar fino deževalo. Kaj praviš, da bi počakali boljše vreme ? marjanca45