1. maj 2005 9:56
Dobro jutro, rožice moje ! Pa smo spet na broju. kako sem vesela, da smo skupaj, v dobrem in slabem, kot zakonci.... Kokos, superca, da ti je v tem norem času ratalo dobiti delo !!!! Glede otrok je pa tako, kot praviš. Vsi stokajo, da jih je vedno manj, ko pa je treba kaj pomagati, ni pa nikjer nikogar. Ampak važno je, da se ti je izšlo. Boš videla, da se boš kar drugače počutila, ko boš hodila na delo. Aknirad, živjo. No, pa ja za tabo tudi ta zoprn dan in posijalo je sonce v nov dan. Bodi vesela v krogu tvojih moških, izkoristite čas, ko ste skupaj. Jaz sem že dala skozi prvo fazo žuljenja mojega sina, ki je po kresovanju še v napol spečem stanju in se nič ne jezi, če ga kar naprej cmokam. Brittney, tudi jaz sem imela ob branju tvojega pisanja mokre očke. Samo to ti še rečem : res si super mama in to prav gotovo ve tudi tvoj sin. Na mnenja drugih se pa nikar ne oziraj, temveč delaj tako, kot ti veleva srce. In ti najbolj veš, kaj je prav. Vem, da je vsaka ločitev od otroka grozna, vendar je potem snidenje pa spet toliko bolj veselo, prežeto s tako silnimi čustvi, ki jih lahko doživi le nekdo, ki to vedno znova doživlja - ti in tvoj sonček. Rožica, kupim celo laneno seme od Nature. Nič ga ne namakam, samo 5 žličk ga pojem kar tako, s pomočjo veliko vode, da mi gre lažje dol. Običajno to počnem zjutraj, na prazen želodec. In jem ga vsak drug dan, ne glede, kaj jem ta dan. Saj tako ali tako gre zelo kmalu ven, v enaki obliki, kot je šel noter. Meni pač pomaga. Upam, da bo tudi tebi. Danes bom delala pico. Meni iz polnozrnate moke, z zelenjavo, sinu pa klasika. Zvečer pa končno sladkarije - sladoled. Zunaj krasno sije sonce. danes po štirih dneh ne bom šla na sprehod, ker grem k staršem, kje imam vrt in tam se bom pasla po solati z dvema listoma, kot je napisala ena od vas. Mi ji rečemo berivka. Pa rdečo redkvico si bom nabrala, pa drobnjak. Skratka, bo kar nekaj dela. Izkoristite te lepe dneve, ker v sredo se bo vreme poslabšalo. marjanca45