ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

11. mar 2005 13:28

darchy, jaz sem štartala z 62 kilami, pa semkar hitro prišla pod 60, ampak verjemi, tak kot sem se na začetku veselila, me zdaj jezi, ker je teh 58 zabetoniranih že cel teden, res pa je, da sem malo popustila pri disciplini, v smislu - pol naj ostane za večerjo, ampak tisto kdaj pa kdaj tudi popoldne roma v po koščkih v moj želodček. Pijem ogromno, kar se pa tehtnice tiče, imam tako, da trikrat zaporedoma stopim na njo in mi pokaže tri različne kilaže v razponu treh kil. Tako da samo zaradi vage pri starših vem, koliko približno tehtam. ja, nohte imam pa res katastrofalne, cepijo se in mehki so, bojda takrat primanjkuje kalcija. brittney

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

11. mar 2005 13:29

Živjo ! Tokrat se javljam bolj optimistično. Lisa,hvala za pomoč.Zgleda da je pri meni problematičen pritisk.Berem ,da vas večina pije kavo,sama pa sem prenehala z njo že par let nazj.Kolegica je slučajno imela aparat za merjenje pritiska s sabo in mi ga je zmerila 95/60.Sem skuhala 1L zelenega čaja,pojedla eno banano in sedaj se počutim kot navita. Aknirad in Maajaa,mogoče je tudi pri vama problem nizek pritisk,ker če piješ veliko se elektroliti in minerali izločajo iz telesa in jih je potrebno nadomestit(sveže sadje in zelenjava) Očitno sem jaz obojega pojedla premalo. cao maza maza

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

11. mar 2005 13:35

Brittney pol sva nekako na istem, to je moj 21 dan, danes oh, in sem šla ene 3,5 dol, začela sem z 63, sedaj jih imam 59,5 , sem pa opazila da mi grejo kile dol po sadnem dnevu. Le pogumno naprej. bambola

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

11. mar 2005 13:38

ops moj 19 dan, to pomeni da bom imela 21/3 vodni dan, ga ima morda še katera?? bambola

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

11. mar 2005 13:49

Jst ga imam bambola tudi! Čeprav sem že prakticirala ga prejšnji teden! Barbolinka

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

11. mar 2005 13:56

Pozdravljene drage moje, Tudi jaz sem nameravala imeti vodni dan včeraj pa mi seveda ni uspelo. Med dieto mi je bilo veliko lažje saj je bil plan. Sedaj ko mi ni potrebno se točno držati zaporedja, pa sem najraje na mesu. Pa to prehrambeno in športno. Veste ta kombinacija je pa zaželjena. Jaz bi to tudi povezovala. Če mojemu stoji, tudi meni stoji. Seveda meni kilogramčki. KAKO STE ME PA zrajcale z regradom!!!!!! Jaz sem NORA nanj. Ampak ni ga čez meso! Večji je, boljši je. Podietno sem kar pridna. Seveda, pa ne moreš it potem na staro prehranjevanje. Se zgodijo pregrehe. V večini pa strogo selektiram. Prav lep pozdrav, francka

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

11. mar 2005 14:52

ja kok ste se spet razpisale no pa zacnimo: brittney - moj dragi je stajerc ampak imajo vikend v opoltnico, tako da ce greva na stajersko greva vedno v opotnico. in cez kaksno urco startava :) zakaj si ti od tam? lisa - hvala ti za nasvet za moj vodni dan. sicer ga bom imela sele 18. vendar nikoli ni prezgodaj za dobre nasvete a ne? upam da se me bos spomnila tudi na tisti dan in me malo pokurla, da se ne bom zacela kej smilit sama sebi tabina - ja hvala za opozorilo glede fitnesa, ampak sem bla tok pridna prejsnje vikende, da se grem res samo gret in uzivat in nic drugega. podcetrtek here I come vipercat

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

11. mar 2005 15:05

Hvala za vse spodbudne besede. Sicer sem do greha, če temu sploh lahko tako rečem, spila 4 litre vode in tehtnica je zjutraj vseeno kazala -1 kg. Katrin in Maajaa, vedve nesrečne zarad prevelikih jošk, kar nekaj nas pa je nesrečnih zaradi PREMAJHNIH!!!! Ko bi se to dalo malo potalat bi bla taprva v vrsti!!!! Glede praznovanj rojstnih dni, ne. Ko je mel moj fant r.d. sem js mela sadni dan, pa učke na peclih in polno sline v ustih oziroma kar po bradi mi je že tekla. Sam sm trmasta in vztrajna in je šlo. Vsi so vedeli, da hujšam in so me spodbujali in razumeli zakaj ne jem. Če pa sem bila kje drugje na rojstnem dnevu, sm pa povedala da pijem samo kavo in vodo in zakaj in je blo o.k. Ne razumem zakaj nekateri komplicirajo in ne razumejo ljudi, ki želijo nekaj doseči v življenju. Razdedinjenje pa kaj še!!!! Mejte se! kokos

Mashenka  

član od: 11.3.2005

sporočila: 4

11. mar 2005 15:27

Kako pa ste glede alkohola? Jaz imam danes namreč sadni dan, štirje prijatelji pa praznujejo rojstni dan. Kaj mi predlagate? Mashenka

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

11. mar 2005 15:56

Sicer se tole ne tice ravno dietiranja, ampak sem ful vesela, pa se moram malo pohvalit. Danes sem sla po nakupih in sicer na lov za porocno obleko ( porocim se 10. maja) in sem ze v drugi trgovini nasla res lepo, bozansko obleko. :) ( z 1300 evrov je bila znizana na 500 evrov!) Pa moj ati je prisel danes iz bolnice, kar lepo napreduje. ( varnostnik, ki je bil napaden & bil dvakrat na porocilih) Lep preostanek dneva, Katarina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti