ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marja44  

član od: 20.1.2005

sporočila: 57

28. maj 2005 18:16

MARJANCA IN MARJETKA CVETKA Čestitka ta za vajin rojstni dan velja in še za koga katerega ne vem da praznik ta ima. * Veliko lepega za praznik vajin jaz želim, da odvečne kile bi ostale le spomin. * Želimo zdravja in veselje za obe, da vedno srečne bi bile da še naprej na KulSLO za 3MD bi pisale in da na nas ne bi pozabile. * Naj sonce vama sije vsaki dan naj veter vama želje te prinese v toplo dlan in da oblačnega vremena v vajinem življenju bi bilo čim manj. * Na zdravje! Čin,čin marja44

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

28. maj 2005 19:33

Pozdravljene, Hvala vam vsem za vašo podporo. Ne morete si predstavljat, kolko mi pomeni vsaka tolažba, vsaka graja in vzpodbuda. Prav ste imele, ko ste trdile, naj grem na forum, če me zagrabi lakota. In res vas pridem vsak dan brat, kar zelo pomaga. Vodni dan sem preživela, prisilila sem se s 4 l vode, več nisem mogla... Danes sem se zbudila veliko bolj samozavestna in ponosna nase, da sem zdržala cel dan. Prej se nisem zavzela za to, morda ste že kaj pisale o tem, pa me vseeno zanima... ali katera uporablja Vichyjevo kremo Lyposine za odpravljanje celulita in maščobe? Namreč, rada bi poskusila, če deluje, pa me zanimajo vaše izkušnje s tem, če ste kdaj uporabljale... Marja44, čestitke za tvojo pesnitev, Marjanci in Marjetki pa vse najboljše! LP Tina

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

28. maj 2005 20:02

Dragi slavljenki, lep prazničen dan vama želim...Življenje nas kuje in same uresničujemo svoje skrite želje in se spopadamo s to ali ono nevšečnostjo. Tudi vnaprej najdita vedno cilj in moč ter si krojita svoj svet... majdad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. maj 2005 20:27

Hojla! Ja,hvala,res najlepša hvala! Ja,kaj naj rečem,upam,da bodo kile,res samo spomin ostale! Toliko lepih misli,da mi srce igra od veselja. Artemis,mislim,da je štiri litre vode več kot dovolj.Jaz sem enkrat spila celo pet litrov,toda ponavadi spijem na vodni dan štiri litre vode. Mejte se lepo in izkoristite še maksimalno jutrišnjo nedeljo. Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

28. maj 2005 20:28

Marja44, ti si že tretja pesnica, tako, da bomo počasi literarni krožek Punce, super ste! Pesmica mi je všeč, to je res lepa čestitka za rojstni dan, samo kaj, ko ga jaz imam šele drugo leto. Artemis, čestitke za prestani vodni dan, to je res največja preizkušnja pri tem načinu prehranjevanja. Pri nas je tako vroče (prav poletno), da mi ni težko piti vode, te dni je zato spijem precej več kot običajno. riba-ribica

Marjetka cvetka  

28. maj 2005 20:31

Ej ribica,tud men je vroče! Celo zimo me je zeblo,danes mi je pa prvic zares vroče,čeprav sem na sadju! Marjetka cvetka

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

28. maj 2005 21:12

Hojla.Nekje sem prebrala,da se ta dieta imenuje tudi DIETA ZDRUŽENIH NARODOV. Pa menda ne zato, ker so ljudstva v združenih narodih precej lačna. Torej, pozdravljeni, narod, ki se združuje okrog ene diete. Včerja sem bila pri prijateljici, ki je tudi na dieti, da si me ogleda.Je bila kar zadovoljna z mano. Včeraj si je na sadni dan v pečici pekla raznobravne paprike s česnom.Meni so rdeče paprike,ki sem jih jeseni spekla v pečici in zamrznila boljše. No, malo pred polnočjo sem stala pod drevesom in čakala mojega potepuškega mačka. Pa je roka segla v drevo in otipala eno češnjo, pa še eno pa še. V temi se niso niti prav videle. Imam eno "pokvarjeno"idejo za tehtanje, ki se uporabi samo na navdni tehtnici. Izhodiščno točo uravnaj na levo, recimo za 10kg, kolikor potrebuješ manj in stopi na tehtnico. Kakšen je občutek, ko zagledaš težko pričakovano številko na tehtnici, na kateri stojiš, lahko poskusite. Je pa vzpodbudno, da si lahko predstavljaš koliko je to zares.To jaz poskusim pri mami, meni so za božička podarili digitalno, kjer se to ne da. Sicer pa pečem pecivo za moj rojstni dan, jutri imam pa tapravi dan. Saj bo šlo.BIBI. frina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

28. maj 2005 21:53

Dober večer, rožice moje ! Najlepša hvala za lepe želje in še posebej tebi Marja44 za krasno pesnitev. Pa spet ste mi spravile solze v oči. Ja Marjetka cvetka, tudi tebi vse lepo, naj se ti uresničijo skrite želje, bodi še naprej takšen sončen človek in s tem sončkom sij na tvoje drage. Prav gotovo znajo to ceniti. Mi znamo. Očitno pa se te lepe želje nekam spravljajo, da mi je tako lepo. In ob vsem silnem praznovanju sem danes prvič od 3.1.2005 res grešila in to namerno, saj ni bilo druge možnosti. Pojedla sem namreč 2 (dva !) velika kosa torte in popila pol litra odličnega vinčka. Seveda sem bila kar kmalu zelo dobre volje, učinek maliganov pa se je še bolj pokazal, ko sem morala prehoditi 72 stopnic do stanovanja !!! Ko bi me videla. Že tako me je dva dni samo smeh, zdaj pa sem se kar naprej hihitala in seveda vsi, ki so bili ob meni. Prav zabavno je bilo. No, jutri bom pa spet pridna. Pa kaj morem, če pa je ravno danes moj dan in danes sem ga praznovala. To se mi zelo redko zgodi. Res je bil lep dan in polepšale so ga tudi vaše dobre želje. Res vsem še enkrat iz srca hvala. Glede na to, da še nisem 100% "ta prava" in se pri pisanju veliko motim, tako, da moram kar naprej popravljati, grem raje spat, da se zbrihtam, jutri pa plavati mojih 2000 m in malo na sonce. Mogoče bom pa vsaj pol kosa torte odplavala. Ampak je bilo vredno greha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lahko noč vsem ! p.s. Frina, kaj si tudi ti majsko dete ? Nas je pa kar nekaj ! Vse lepo tudi tebi !!!!! marjanca45

Marjetka cvetka  

28. maj 2005 23:29

Frina,čestitke tudi tebi,naj se ti izpolnijo vse skrite želje. Na zdravje slavljenke! Bom jutri spila še enga za vaju! Marjetka cvetka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

29. maj 2005 7:00

Živjo po dolgem času! Marjanca in Marjetka cvetka, ISKRENE ČESTITKE za rojstni dan!!!!! Punce, js vas itak ne dohajam več ampak vsake par dni pa malo preberem za nazaj. Super ste! Kar tako naprej!!!! Naj vam pa povem, da sem v službi tako zadovoljna da vam ne znam opisati teh prelepih občutkov. Tako super delo je, super sodelavke,... Domov hodim okrog pol petih tako da veste da imam sedaj zelo malo časa za računalnik. Ampak vsake par dni si ga pa kar lepo vzamem, da vas malo "obiščem". Vse nove, dobrodošle in veliko volje vam želim ter da bi dosegle svoj cilj. No, saj se še kaj javim ko bo čas, ve pa kar lepo s polno paro naprej!!!! Čaubau kokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti