28. maj 2005 21:12
Hojla.Nekje sem prebrala,da se ta dieta imenuje tudi DIETA ZDRUŽENIH NARODOV. Pa menda ne zato, ker so ljudstva v združenih narodih precej lačna. Torej, pozdravljeni, narod, ki se združuje okrog ene diete.
Včerja sem bila pri prijateljici, ki je tudi na dieti, da si me ogleda.Je bila kar zadovoljna z mano. Včeraj si je na sadni dan v pečici pekla raznobravne paprike s česnom.Meni so rdeče paprike,ki sem jih jeseni spekla v pečici in zamrznila boljše.
No, malo pred polnočjo sem stala pod drevesom in čakala mojega potepuškega mačka. Pa je roka segla v drevo in otipala eno češnjo, pa še eno pa še. V temi se niso niti prav videle.
Imam eno "pokvarjeno"idejo za tehtanje, ki se uporabi samo na navdni tehtnici. Izhodiščno točo uravnaj na levo, recimo za 10kg, kolikor potrebuješ manj in stopi na tehtnico. Kakšen je občutek, ko zagledaš težko pričakovano številko na tehtnici, na kateri stojiš, lahko poskusite. Je pa vzpodbudno, da si lahko predstavljaš koliko je to zares.To jaz poskusim pri mami, meni so za božička podarili digitalno, kjer se to ne da.
Sicer pa pečem pecivo za moj rojstni dan, jutri imam pa tapravi dan. Saj bo šlo.BIBI.
frina