ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. maj 2005 13:23

Tako se govori, Zajčica. Če imaš toliko problemov s težo, potem ja veš, kako hudo je in res se potrudi. Olina, ja to pa je novica. Me na srečanjue hujšaric, ti pa kar na poroko. ČESTITAM !!! in naj bo to res vajin najlepši dan v življenju ! marjanca45

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

16. maj 2005 13:29

Busy Bee - jaz sem si naredila banane tako, da sem najprej malo orehov nasekljala in jih prepražila v ponvici (brez dodatkov) potem sem jih stresla ven, v ponev dala malo masla in nato gor dve polovici banane, jih dobro popekla na obeh straneh, si servirala na lep velik krožnik in potresla s praženimi orehi. (moram tudi za oči naredit hrano, da imam več od tistega) Po banani sem si privoščila še pest svežih jagod. Čez 4 ure sem bila spet lačna in sem si v slani vodi skuhala manjšo cvetačo (ne preveč do mehkega, razdelila sem jo na četrtinke) in jo še toplo polila z malo olivnega olja (žlico), nato pa še fino pokisala in še toplo pojedla. Vidim, da me topla hrana bolj nasiti. Potem sem pa šla zdoma (kar tudi fino deluje - čas gre hitreje mimo). In to je bilo to. Po cvetači nisem občutila nikakršne lakote več. Čudež zame! Obenem sem še veliko vode pila (po vašem nasvetu) in hodila lulat na 2 uri - se mi zdi, da takrat ko hodim veliko na WC, dieta pospešeno deluje. Sploh pa sem imela naslednji dan 1kg manj in sem se počutila odlično. Da o trebuhu, ki je izginil, niti ne govorim. mala mucica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

16. maj 2005 13:43

Pozdravljene! Še vedno nisem z vami, vendar se psihično pripravljam. Vipercat hvala za povabilo na Pohorje. Se bom potrudila, da bom v soboto prosta, čeprav ne vem če bo šlo. Srčno si želim, da bi vas spoznala. Upam da bom uspela do sobote vse porihtat. Če ne, pa kdaj drugič. Olina, čestitke k poroki in vse najlepše za naprej v življenju. Upam da boste imeli lepo vreme. Becki, samo ne nehaj. Jaz sem in sedaj kar nekako ne najdem tiste odločnosti, da bi začela ponovno. Saj bom, vendar takrat ne bi smela odnehat. Zato prosim pomisli na moje besede in ne odnehat. Saj grešiti je človeško. Boš pa s prenehanjem zavrgla ves trud, ki si ga do sedaj vložila. Naredi to zame, bom se potem tudi jaz potrudila. Obljubim. Boš mi s tem tudi ti vlila voljo. Vsem čestitke ob uspehih - - -, je lepo brat za vsako posebaj. Se beremo. Bajči.

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

16. maj 2005 14:03

olina to pa je dober izgovor da te ne bo z nami. lepo, res lepo se imej in veliko srece ti zelim oziroma vama zelim na vajini nadalni skupni poti vipercat

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. maj 2005 14:33

Olina, krasno! Škoda, da nisi povedala prejšnji teden, bi pod Pohorjem naredile dekliščino. To bi bilo veselo. Naj ti bo to eden najlepših dni v življenju. Nekatere imamo v zakonu že kar nekaj kilometrine, pa vsaj zase vem, da se poročnega dne še vedno rada spomnim. Kaj pa naša Kat? Se ima verjetno v zakonu tako lepo, da se nima časa oglasit. Becki, vidiš koliko sotrpinkam je mar zate, daj zdrži. Verjemi, na vsak način ti hočemo pomagat. Gobica

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

16. maj 2005 14:38

Rešiteljice moje, pozdravljene! Ne morete si misliti, kako sem imela solzne oči, ko sem vas brala. Hvala vam, prijateljice moje. To vam rečem iz srca, ker ste mi stopile do srca in me odvrnile od jutranje namere. Hvala vam še enkrat. Ne bom se dala, ne!!!!! Danes sem na sadju (po planu), ko pridem domov grem ven. Sem si že naredila plan. Moram vam povedati, kaj me je tako razjezilo, da sem začela nenormalno jesti. Ob sobotah imam tehtanje, čeprav včasih tudi čez teden stopim gor. Imela sem 83 kg, v torek pa sem jih imela ža 82. tako me je razdražilo, da sem začela jesti. In to je to. Začela sem z 87,5 kg. V soboto imam prvi sadni dan in do takrat strogo po receptih, pa bo. Na Pohorje me ne bo, ker sem iz Dolenjske, mogoče kdaj drugič. Želim vam, da se imate lepo in tiste, katere ste blizu, pridite skupaj in se bodrujte med sabo. To je tak balzam, da si ne morete misliti. Hvala še enkrat za vse. Nevesti pa vse dobro na novi življenski poti. Jaz v juliju praznujem 20 obletnico poroke in do takrat upam, da bom zelo lepa (za mojega možička) Enga lepega sončka vam pošiljam becki

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. maj 2005 14:52

Becki, tako se govori. Bravooooooooo! Saj si verjetno brala, da sem z novo vago pridobila dodatnih 10 kil. Pa hočem biti jaz bolj trmasta kot vaga. Tudi jaz imam letos resno obletnico, ampak 25. Bosta najina možička zijala, ko bosta imela tako krasne bejbe ob sebi. Zato se splača potrudit. Gobica

neznan uporabnik

16. maj 2005 14:59

Pozdrav vsem! Danes je 13 dan moje diete. Kile pa se ne premaknejo nikamor. Tudi pri moji mami je isto stanje, čeprav ima ona težave s prebavo. Zaenkrat se uspešno drživa diete, brez pregreh. Danes imava Š dan in za malico sva jedli solato iz pečenih bučk. Za kosilo imava pa "tauče na grauče". Mljask! Pod Pohorje naju ne bo, ker mami dela, jaz pa praznujem, pa še OH dan bo. Bodite pridne. barbi1

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

16. maj 2005 14:59

Pozdravljene! Becki, čestitam za tvojo trdno voljo in vztrajnost, me veseli, da se ne boš vdala in boš nadaljevala z nami. Jaz imam pa danes škrobni dan in me zanima, če npr. jem za kosilo krompirjevo solato, ali lahko namesto krompirja za večerjo jem solato iz fižola+koruze? Je dovoljeno mešati v obrokih in nasploh v samem škrobnem dnevu? Tina

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

16. maj 2005 15:45

Drage moje dame! Najlepša hvala za iskrene besede in lepe želje. Res ste mi velika opora pri hujšanju. Z mojim drugim krogom sem resda zaključila že pred 1. majem in vzdržujem težo. Takšno težo, ki jo imam zdaj nisem še nikoli imela, eprav je še vedno 10 kg več od idelane. Zadnjič sem nekje na netu prebrala, da se 80 % ljudi zredi po poroki in sva se z mojim dragim smejala, da mi2 pa se ne bova. On je po 3MD shujšal v pol leta 35 kg, jaz pa 30. Po poroki, čez poletje, ko bo toplo in bo veliko sadja, pa spravim dol še teh 10 Kg viška. Zmogla pa ne bi brez vaše pomoči, saj ste mi vedno stale ob strani, ko mi je bilo hudo, ko sem se hotela pregrešiti, ko me je zeblo ... Hujšanje po Ločevalni dijeti s pomočjo tega foruma je res lažje. Pri vseh nas pride do kakšne krize, kot je nastala pri tebi Becki, pa nas močna volja in lepe besede Marjance45, Rožice, Ribe-ribice, Vipercat, Francke, Tejčice in ostalih spravijo nazaj na noge. Hvala vam. olina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti